Härom dagen så skulle jag fotas för tidskriften ”året runt”. Det går bra nu! Sen att det egentligen inte var jag som var huvudattraktionen för fotograferingen är väl relativt oviktigt tycker jag.

I alla fall. När vi stod där uppe på söders höjder hade vi utsikt över hela härligheten: vattnet, gamla stan, gröna lund, skeppsholmen, you name it!  Solen sken, himlen var blå, luggen låg bra och tjallamallapåsen hängde sofo:igt i näven. Där stod vi och posade alltihopa och körde det gamla topmodel knepet för att inte börja gråta i den starka solens sken. Fotografen kom med glada utrop om hur extremt duktiga vi alla var och hur snygga bilderna blev och att det var det bästa hon någonsin sett! Publiken var stor då det var många turister och även vanliga stockholmare som satt i tunnstrumpbyxor och försökte låtsas att de inte frös i omnejden!

I en liten paus i fotograferingen när inställningarna skulle fipplas med och tårarna torkas bort kom två små typiska söderfjortisar fram med en lika ball kamera som fotografen hade och en av dem frågade om Pappa var kändis och om hon fick fota. Pappa sa helt sonika nej. Haha! Kul tycker jag då det ändå känns rätt uppenbart att det inte var sant. Då vände fjortisen på klacken och sa till sin kompis att ”Han var inte kändis, det var fel” HAHAHAA där fick dom! Kändissuckers. Tänk när de köper ”året runt” när den kommer ut och ser sanningen svart på vitt. Oj så skoj!

Sen fortlöpte fotograferingen och vi posade för kung och fosterland! Och det var mina 15 minutes of fame! Det här och den gången då jag vann maskeradtävlingen i årstaskolan när jag gick i förstaklass! Nu kan jag dra mig tillbaka och skriva en bok om mitt liv som hamnar på bokrean direkt.

ObsObs! Luggen låg bättre när jag fotades på riktigt!

Hoppas jag…

2 comments on “15 minutes of fame”

    • Jag vet inte ens vad det handlade om. Jag bara gled in och gjorde min grej!!! Haha. Det var nåt reportage om pappa och våren typ..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *