BJÄLLERKLANG!!!

Jag hälsar er juligt välkomna till december, aka julupptakten, 2014. Nu är det tvångsmässigt lyssnande på julmusik för att komma i rätt stämning, och alla måste äta minst en sockrig julgottisgrej per dag. Se det som en julkalender.

För att fira in december och bjuda in julen som står och knackar på dörren la jag extra mycket kärlek till frukosten imorse. Den ena mackan är en kumminkringla som är så himla mycket jul för mig, och på knäckisen ligger en skiva skinka utan rumpa eller vad det kallas (från astrid och aporna). Och så te och juice och havremjölk med lite müsli i. Göttigt.

IMG_8747.JPG

Ja baserat på denna frulle kanske ni fattar att jag inte går i skolan idag (då skulle det högst ha blivit en knäckis på språng). Jag har en hemmapluggardag och ska försöka komma någon vart med min hemtenta som ska in…om två veckor? Vet inte riktigt, men vi har en massa lektioner samtidigt och muntlig examination och så, så jag skulle vilja bli så klar jag bara kan asap.

Så, det är min plan för dagen det. Hemtenteriande samt att försöka styra upp min önskelista och planera lite vad jag ska ge till andra. Hatar att inte ha kontroll på saker och ting!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *