1. Vakna. Check

2. Ut och springa. Check

3. Söka lite jobb.

4. Äta lyxfrukost ute.

5. Åka hem till min mammis och fira min lillasyster som fyller 20 idag (!!).

6. Åka ut till Bro på födelsedagsfirande och grilla och sitta och njuta på ett trädäck.

Där har ni mina planer. Jag gissar redan nu att jag inte riktigt komma hinna med att söka jobb för tiden SPRINGER iväg likt jag sprang iväg i spåret tidigare idag. Tyvärr blir det inte heller någon demonstration, eftersom min syster fyller år. Jag har faktistk bara demonstrerat en gång på 1:a maj i mina äldre år. Jag var på reclaim the streets när jag var typ 16 och var nära att bli gripen av en polispatrull och ivägbussad till gärdet med de andra huliganerna :-)))

Ska ni inte fira en födelsedag tycker jag absolut att ni ska ta er ut till dagens demonstrationer. Jag ÄLSKAR att demonstrera och stå upp för vad jag tycker och vara bland likasinnade och delta i folkfesten. Demonstrera mera säger jag!

Hejdå från svettet

Bild 2015-05-01 kl. 11.12 #5 Bild 2015-05-01 kl. 11.12 #7

1 comment on “1:a maj-planz”

  1. Åh jobbsökande som är så himla jobbigt! Det är ju mer påfrestande än vad man tror att hela tiden framställa sig som sitt bästa jag! Jag brukar tycka det är skönt att tänka att det är inte bara de som ska spana in mig utan jag ska spana in dem och arbetsplatsen massor också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *