IMG_5479.JPG

Shit påmes vilken överlag jävlig dag jag har haft idag då. Skola hela dagen från halv nio till fyra, och glömde matlådan hemma och har träningsvärk så att jag knappt kan gå och värk i magen. Så började dagen. Sedan hade jag seminarium som var mycket bättre än det igår och jag fick folk att prata med och de var trevliga och så. Däremot blev jag ensam när det var dags för lunch, och jag var liksom inte själv utan ensam. Ensam och lite ledsen. I samband med detta fick jag en kommentar från en som hade tagit illa upp av en sak jag skrivit och det gjorde mig ännu mer nedstämd. Jag höll också med om det hon skrev så jag blev liksom så trött och besviken på mig själv och bara kände att jag är så himla dum. Och bara ville försvinna bort ur mig själv och vara någon annan. Eller bara lägga ner bloggen och instan och allt. Åh vad svårt allt är ibland. Men jag ska försöka tänka sådär ”jag är ju bara människa” och lära mig och utvecklas istället för att känna ångest och ledsamhet. Men det är lättare sagt än gjort det.

För att bli lite mer feng-shui i min själ och hjärna har jag dragit på mig yogabyxan och ska åka och träna lite alldeles snart. Sedan ska jag åka hem och ta ett bad och läsa Allegiant och kanske äta en nutellabulle med extra mycket nutella. Jag hoppas att det gör mig mer balanserad.

12 comments on “:/”

 1. Åh kram pårej! Vi alla gör väl misstag ibland. Det viktigaste är ju att man kan inse dem och be om förlåt när det krävs och lära sig tänka om.

  Och jag hoppas det inte är en helt en okänslig fråga i det här inlägget men… det där brallorna! Så fina! Får man fråga var du har handlat dem?

  • Ja det är så sant det, problemet är att jag så ofta känner mig dålig och otillräcklig och allt sådant som blir destruktivt istället för givande för min person. Men jag försöker, tack för pepp::)

   Brallorna är från Monki men det var en tag sedna jag köpte dem, men det finns alldeles säkert liknande inne. Det är ju en väldigt monkiaktig byxa i modellen som jag tänker att de har inne mycket för att de säljer bra. Hoppas du hittar ngr fina!

 2. Blä 🙁 Jag hoppas att imorgon blir en bättre dag! Vissa dagar är skit, andra dagar är guld. Det finns nog inte så mycket mer att göra än att gilla läget, tyvärr. Fast det är så svårt?! Jag vill ju att det ska bara bra mest hela tiden!! Och inte bajs.. Jajaja, jag skickar lite styrkekramar till dig. Hoppas att yogan och bullen hjälper!

  • Ja jag hoppas mitt sinne har vänt blad, så som kungen skulle ha sagt, imorgon. Det är assvårt att bara acceptera det håller jag med om. VIll ju att allt ska vara guld och gröna skogar. Jag försöker ibland tänka att det är ju svängarna som är intressanta i livet, vore det bara på en och samma nivå jämt så skulle det vara himla intetsägande. Tack för styrkekramarna!

 3. Åh vad tungt med en sån skitdag! Ensamhet har jag en hel del erfarenhet av, även om den delvis är självvald just nu. Idag började jag på en kurs och det är så sjukt out of my comfort zone. Men det leder förhoppningsvis till att jag mår bättre och bryter ensamheten.

  Jag hoppas verkligen inte att du lägger ner blogg och insta! Jag saknar podden och dig i den! Om en får önska så vore det kul med ett avsnitt om typ just ensamhet. Det vore intressant att höra er alla dela med er av den sidan av er själva också. Mitt favvoavsnitt var ju podden om Yrsa (som jag sagt förr), för att du är sjukt bra och det var det var så himla fint att du delade med dig av både glädjen och det som varit jobbigt.

  Men iallafall, jag tycker att du verkar vara en sjukt bra person. Det här kommer låta sjukt cheesy men jag har tänkt flera gånger när jag läst nått av dina inlägg eller hört dig i podden att jag skulle vilja ha en kompis som dig.

  Hoppas du slipper fler skitdagar för du gör mina dagar lite bättre!

  • Åh vad fin du är, det är ju så att jag blir alldeles gråtis :’) tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina tankar till mig det gjorde mig lite gladare i magen. PUSSSSSSSSS

 4. Men åh vad jag känner igen mig i det där! Försöker att nöta in den där klyschan att man inte alltid kan göra alla nöjda, och att det ibland kan hända att andra tar illa upp, men när det väl händer så står man ändå där och har ångest upp till öronen och känner sig som en dålig människa och ältar det i flera dagar.. Men jobbar på det i alla fall. Vill även säga att jag tycker det är skitmodigt och bra gjort av dig att ändå ”våga” ha en offentlig blogg, trots att du är en känslig person. Jag är också det och skulle aldrig våga utsätta mig för det. Men det känns himla bra att veta att man inte är ensam om det i alla fall. Stor kram för det! Och stor kram för det där skoleländet, känner igen det såå mycket, just den känslan av att alla har någon utom en själv. Nu har jag tur och har bra klassisar nu, men har varit med om det under tidigare skolår. Hade jag gått i samma klass som dig skulle jag sitta bredvid dig hela tiden 🙂 Hoppas att du känner dig bättre snart! Speciellt den gifen med katten och dammsugaren livade upp min kväll i alla fall, haha! Och tack för att du bloggar trots jobbiga kommentarer och grejer.

  • Alltså ja verkligen. Ältiälti. Det är först idag sm jag känner mig någorlunda på banan igen med psyket. Jag borde ju inte ens ha någon offentlig blogg pga mitt ångestiga sinne, men det är ju tur att den inte är så stor. Det skulle jag nog inte palla med. Det är tur att typ alla som är här inne och läser är så himla fina, som du ::)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *