Vad gör du?

Jag sitter i soffan och småtittar på Paradise hotel (har ej sett det två typ två veckor och är helt ointresserad?! Det gick så himla snabbt från att vara intressant till att bli ointressant) och är helt yogasladdrig i kroppen och ska snart gå och lägga mig pga astrött och helt sladdrig i hjärnan också.

funny-bear-gif-tired-exhausted
Vad har du på dig?

 

Randiga långkalsonger från Polarn och Pyret och en randig tröja från weekday, det är min pyamas alltså.

Bild 2014-10-22 kl. 22.15 #2

Hur mår du?

STRESSADDDDD överlag eftersom jag håller på och skriver två tentor. Just nu efter yogan känner jag mig dock rätt lugn och tillfreds. Skönt att få en liten paus från stressen. Tomas retade precis mig lite så att vi skrattade lite tillsammans så jag är lite glad också.


Vad önskar du just nu?

Att jag känner mig mer tillfreds med livet och vad som komma skall. Eller bara detta halsband *material grrl*

f78cf67978be3a218d13eac12c59ca9d

Vad ska du göra imorgon?
Sitta hemma i min hemmakostym (=så mjukt som möjligt) och skriva som en gälning på min tenta. Woopwooop high life osv. Sedan ska jag åka och rida på kvällen och Vilda ska följa med och titta <3<3<3

Vad skrattade du senast åt?

Tomas, och kanske mig själv eftersom det var mitt beteende vi skrattade åt. Ja…jag kanske råkade bli orimligt arg på att han sa att han kunde hålla min dator så att jag kunde gå och ta bort mitt smink från en bänk i hallen som Leia höll på och bråka med. Och jag kanske råkade fräsa åt honom pga detta och sätta mig i min soffhörna och sura……på grund av att han sa att han kunde hålla min dator…………………………….

Annars var det nog tankesmedjan i p3 som jag lyssnar på i podcastformat och de är ju himla klatschiga ibland de dära.

När grät du senast?
Idag? När jag var tvungen att gå upp när Tomas fick ligga kvar och gnossa. Då fällde jag några bittra tårar…ehehhe dramaqueen…. Sist det var ”på riktigt” var dock några dagar sedan tror jag. Jag har ett minne av att jag var på väg hem från tunnelbanan sent på kvällen, men kan absolut inte komma ihåg anledningen?

 

Senaste köp?
Frukost imorse. Och typ mat och sådant. Jag har överlag varit jääääääääligt snålis e senaste två månaderna och knappt köpt några klädespersedlar eller ”fina saker” alls. Ja det ska ju vara jackan jag köpte i london då….och boken vi behandlade på bokklubben jag var på. Men innan detta kommer jag inte ihåg vad jag kan ha köpt som inte är mat.

Vem sov du senast med?
Tomas, och Leia. Leia ligger alltid i sängen en del av natten eller hela natten. Lite beroende på humör. Hon gillar att kringla ihop sig och ligga i knät liksom (jag sover ofta på ena sidan med uppdragna ben) eller så sover hon gärna på min mage/mitt bröst. Vem behöver tyngdtäcke när en har en lätt överviktig katt?!
20140421-084151

Senast sedda film?
VAAAA??? Ska jag hålla reda på sånt här? Det är helt orimligt. Ingen aning fråga Tomas säger jag.


Vem var den senaste som ringde dig?
Säkert något så ospexigt som Tomas, eller typ lärarförbundet? Det är ju ingen som ringer längre, jag kommunicerar nu enbart via snapps.

 

Senaste 3 inkomna sms?
Min mobil ligger på laddnig inne i sovrummet och jag orkar inte sladdra dit. Säger pass på denna, eller to be continued. Skriver det imorgon iställlet ok?


Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
Menåh samma sak här ju.


Vem skrev till dig senast på facebookchatten?

Ludde (japp det är podLudde jag talar om) skickade detta i en gruppchat vi har: http://worstcats.tumblr.com/ Har ingen aning om vad det är har itne kollat ännu…ooohhh spääänanndeeeeee


Vart vill du åka just nu?

Ut i skärgården och bara insupa höstens slut. Känns som att det får vara nog med flygande på ett tag nu. Ska ju trots allt till Turkiet i vår på bröllis (!!!) så det får vara nästa flygresa tror jag.

mmmm höstmys med regn <3<3

20121023-1854171

Nästa planerade resa?
Resa till stallet imorgon. Höhöhöhö. Annars är det välan resan till Turkiet, fast den är inte ens jätteplanerad. Men vi vet datum och sånt men jag kommer ju ha jobb då (:O) så ska försöka ta ledigt….ehhh va? Har inte behövt tänka på sånt här på fem år?

Dagens bästa?

Yogan lätt alla gånger! Och att jag hittade en massa fler bilder som var pinnade från vår blogg till pinterest?!?!? VAAAA?? Bananas och ”egoboostigt”. Blev så himla glaaaa!

Skärmavbild 2014-10-22 kl. 22.54.34

 

Nä nu är det dags att sova hörrni. Gdnatt på er.

2 comments on “lista”

  1. Heej! Åh kan ni inte skriva ett långt uttömmande inlägg om era katter, deras personligheter,bilder från när de var kittens, relationer till er o varandra??? heheh..mvh galen kattperson

    • Hehe okej ska försöka få ihop det, men det blir nog efter tentaperioden. Nu finns bara plats för lite mer ogenomarbetade inlägg…hehehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *