Bild 2016-01-05 kl. 21.43 #3 Bild 2016-01-05 kl. 21.43 #5 Bild 2016-01-05 kl. 21.44 #4

Bild 2016-01-05 kl. 21.47 #4

Pek nr 1: Ser ni vad som inte står där jag pekar?? Jo granen ju! Jag sa ju att jag skulle plocka bort den för några dagar sedan men inte förrän idag lyckades jag orka det. Det känns himla bra faktiskt, och imorgon ska jag köpa knarriga tulpaner i farsta och få in vårkänslorna här!

Pek nr 2: Jag har klippt min lugg lite själv. Det är alltid ett sånt himla vågspel men orka mallorca gå till frisören för varje litet luggklipp. Imorgon ska jag tvätta och föna den och kanske klippa lite mer efter behag, det krävs alltid ett par omgångar av klipp för att det ska bli okej när jag klipper den själv.

Pek nr 3: Ser ni vilken gullis som sitter där framför tv:n med sina hörlurar och spelar :’))) Lilletjompen är så himla älskvärd när han sitter där och pratar med sina små vänner och spelar star wars-spel. Detta är de flesta kvällarnas aktivitet för jag brukar börja göra mig klar för sängen vid nio och då spelar han med sina vänner ett par timmar.

Pek nr 4: Alltså kanonkulan nu dåå. Hur ska detta gå?? Det är ett himla sjå att göra det mesta för magen är ju liksom i vägen hela tiden. När jag ska sätta på mig skorna, när jag ska diska, när jag ska blogga, när jag ska resa mig upp, när jag ska gå upp i vår smala trapp osvosvosv. Men något som är roligt är att det varit ett himla disco i min mage de senaste kvällarna, och jag tror att bobbertsarna kanske går någon slags steppkurs för hujedamig vad det trampas omkring.

Saker som inte finns på pekbilder men ändå hänt idag:

  • Jag har inte varit utanför dörren i ett försök att ta hand om ryggen, det har väl gått sådär för tyvärr har jag himla ont just nu
  • Idag har jag yogat för första gången på flera månader (!!!) och fått smått pannage (alltså panik för er som ej fattar lingot) för att jag förlorat ALL min vighet och allt det jag tränade upp i våras. Men jag ska försöka att inte gräma mig för det utan försöka jobba upp det igen nu. Och självklart gör jag en gravidvariant av yoga nu.
  • När jag yogade glömde jag bort mig lite och började komma in i en kobra (i konbran ligger en på magen och andas upp ryggen). Jag bara snuddade magen lite i mattan men jäääääääklar vad obehagligt det var!! Alltså jag låg verkligen inte platt på den utan stötte i den mest men bara det lilla gjorde ont och kändes så sjukt. Det vill jag aldrig någonsin uppleva igen.
  • Jag har prickat av fyra saker från min todo-lista idag! Heja mig! Bland annat tagit tag i det här med vattengymnastik, så på måndag ska jag till en sjukgymnast som ska kolla på mig och se att jag kvalar in i att få delta i det. Hoppas hoppas.
  • Jag har gått med i Lunarstorm!!! Självklart med samma användarnamn som förra gången, potatistomten in my heart. Nu funkar dock inte sidan för mig så jag kan inte klicka mig runt och återupptäcka mitt gamla favvoplace här på www.
  • Idag har jag ätit årets första semla! Stort.

Nu är klockan faktiskt tio och det är dags för detta trötto att gå och sova, jag hoppas på en bättre sömn denna natt. Jag ska ta och värma en vetekudde så kanske det känns lite bättre i ryggen. Imorgon väntar en hejdundrande utflkt till farsta så det gäller att jag är i god form då. Sov gott små gryn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *