IMG_5827

5 saker jag brukar drömma om på nätterna

– Alltid när det är fullmåne drömmer jag mysko drömmar som ger ångest.
– Att jag blir kär i olika människor.
– Knäppare versioner av saker som hänt under dagen, typ om jag blivit arg på någon har vi i drömmen ett bråk om något väldigt konstigt och sedan blir det som i en film och så kommer en stor kanelbulle. Typ.
– Sedan kommer jag typ aldrig ihåg vad jag drömmer, men innan jag somnar brukar jag ofta tänka på hur jag ska klä på mig på morgonen efter eller ligga och detaljplanera typ semestrar, hur jag ska comebacka på någon knäpp människa, hur mitt liv kommer se ut om 3 år osv.

IMG_7937
5 saker som jag vill ska hända innan året tar slut

– Att jag får en sommar full av roligheter.
– En skidresa. Och härliga resor överhuvud taget.
– Att jag hittar hem i mitt eget liv, och blir lite mer säker på vad jag vill.
– Att jag ska äta gott godis så ofta jag vill.
– Världsfred

IMG_2425
5 saker jag saknar i min garderob

– Ordning och reda. Och plats.
– En till bikini/baddräkt jag känner mig bekväm i.
– Tjocktröjor, både öppna och stängda. Har typ…två jag använder?
– En perfekt randig tjockare tröja.
– En längre kaftan.
IMG_0013

5 saker som doftar underbart

– Min parfym, Pulp från Byredo. Och den allra första parfymen jag någonsin hade: light blue av dolce & gabbana. Den framkallar sådana nostalgiska rysiga minnen för mig.
– Tomas (varsågoda att tycka att jag är cheesy)
– Vår- och sommarnätter. OCH SOMMARREGN!!! Alltså kan börja gråta när jag tänker på det.
– Hästar.
– Ett örngott som inte är tvättat på ett tag, när det sitter på en sån här dunkudde. Alltså det luktar så H I M L A gott!! Hemigt och mysigt och yrsigt och allt som är härligt luktar det.


IMG_2295
5 saker jag skrattar åt

– Mig själv. Alltså ibland, när jag är på min braiga sida, är jag så himla kul!
– New Girl.
– Mina syskon (alltså på ett braigt sätt)
– När Tomas kittlar mig, fast då är det skratt blandat med panik.
– Karin och Saras podcast.

 

Snodd lista härifrån

2 comments on “5 gånger 5”

  1. Åh jag tycker den baddräkten är så fin!

    Sedan tänker jag att det är nog rätt vanligt att man inte är så hemma i sitt egna liv än. Det känns som många har en bild av att man ska veta allt dagen man tar studenten men jag tänker det är ju stora val så det tar ibland tid att jobba fram. Jag är färdig med min utbildning och jobbar med det och tycker det är kul, men det är typ förra året som jag kom på att jag verkligen vill arbeta som fotograf också. Så nu försöker jag ta mig dit samtidigt. Okej det här blev svamligt men heja dig, du kommer hitta något som känns rätt!

    • Ja det tycker jag med =))=) förutom att den lätt åker upp och in mellan skinkorna…heheh. Heja mig, men verkligen heja dig som försöker förverkliga att jobba som fotograf!! Jag är så impad av folk som följer sådana kreativa dreamz!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *