Egentligen har jag inte alls tid för blogg idag. Inte alls. Jag har svinamycket att skriva för imorgon ska alla mina arbeten vara klara och ikväll ska jag träffa en kompis, så jag måste författa smarta meningar av bara satan för att hinna med. Men det här kände jag ändå att jag måste kommentera.

Det här…

Skärmavbild 2013-10-30 kl. 10.47.36

 

…är så otroligt hemskt och äckligt. Det är många som reagerar över det på min facebookfeed vilket är helt rätt. Att vissa vuxna människor som jobbar inom skolan är så otroligt hemska är skrämmande. Jag vet inte hur många lärare jag hört prata på liknande sätt i lärarrummen, eller alla de gånger jag varit med om att elever blivit personligt påhoppade och kränkta av lärare när dörren ut mot korridoren varit stängd. Att vd:n Greger von Sivers avgår och säljer skolan efter den intervju Uppdrag granskning gör med honom är ju bra, men det räcker liksom inte för jag kan lova att det finns många fler med samma åsikter och männsikosyn som inte blir granskade och upptäckta.

Hela programmet går ikväll på ettan klockan åtta och här är en som kommer sitta bänkad (kommer iofs inte hinna hem tills dess, men bänkad framför svtplay senare då..)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *