Alltså jag blir så irriterad att jag MÅSTE avreagera mig på någon innan jag knyter mig för natten!!! Tomas är inte hemma och jag vill inte prata med katterna ”på riktigt” så att jag kan gå för en crazy cat lady…..såååå då får ni små nudlar lyssna!

 

Efter jobbet idag gick jag, min systra Vilda, hennes källe Ville, min lillebror Nils, mina andra småbröder Stellan och Victor, min extramamma, hennes syster med familj och en hel drös andra människor och såg föreställningen De tre musketörerna på Stadsteatern. Den är ju en himlans svängig pjäs med mycket musik och dans (fick så mycket feeling att jag från och med nu tänker sadla om och bli revyartist. Kan ej sjunga men dansar som en gud och skådespelandet har jag väl i blodet då?) och således är det många i den som just dansar och sjunger. Så långt allt gott.

 

På vägen hem från teatern råkade jag hamna bredvid några andra som också varit och sett shovvisen. Det var en redig kärnfamilj som satt och pratade högljutt om pjäsen och vem som sade vad och så vidare. Efter ett tag utbrister det yngsta barnet ”Undrar om han om spelade i huvudrollen var bög?!”. Då svarar en av föräldrarna ”Nej….(och här börjar jag hoppas på något fint…)….han var ju så dålig på att röra sig!” (och här förintas mina förhoppningar). Sedan, för att göra det ännu lite värre säger samma människa till sitt barn ”Men den där svarta killen, han måste ju vara bög för oj så han dansade bra!”

……………………………………………

…………………………………………………………………………?!?!?!?!?!?!?!? URSÄKTA VA!?!??!!??!??! Hur kan det kännas helt okej för denna person att säga så? Hur kan den inte förstå hur knäppt det är att anta att en man som ”kan röra sig bra” är bög? Är det för att ”alla” tjejer då har hips som don’t lie och att en person som också attraheras av killar som av ett under besitter samma magiska höftrörelser, eftersom det ligger i vilket kön man dras till som avgör hur duktig man är på att dansa?!??!?!??! Kan inte alla bara få vara människor!

 

ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH DET ÄR SÅ DUUUUMMMTT!!! Och att denne förälder så självklart bekräftar detta för sitt barn gör ju att karusellen bara fortsätter snurra pååååååå!!!! Blörk. Nu ska jag sova och drömma om hur jag ska förändra världen! Upp till kamp!

Snykkingarna! Jag är så lättpåverkad så nu vill jag också ha pudelfrippa och ridstövlar!

MEN……DET HAR JAG JU REDAN =)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)

6 comments on “Åh hej och hå”

  1. och man ba, halåååååh. som om en ROLLKARAKTÄR skulle påverka skådespelarens sexuella läggning. han kan väl för fanken lära sig att svänga på höften. det kan väl vem som helst

  2. Åh, det gör ont i mig av att läsa det där. Vad är det för fel på människor?! Jävla puckoförälder som svarade så! Fan vad dumt! Päron är ju till för att lära och fostra sina barn, inte smälla i dom sina egna fördomar. Fy vad obehagligt. Hoppas ungen frågar någon annan och får ett bättre svar + lära Sig att ha mindre fördomar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *