Gör man fortfarande så förresten? Alltså skriver ”Den här helgen var!” eller ”Guuud, den här skaldjurspastan ÄR!” och så betyder det att det är något bra? Eller har alla coola slutat med det?

Hur som helst, i fredags styrde jag min skuta (tunnelbanan och det var inte ens jag som körde) mot Anna och Marcus som just köpt ny lägenhet som var superfin! Jag vill också bo vid Telefonplan. Ha har två balkonger och en pool och en kille med värsta muskelsnygga kroppen på andra sidan poolen. Ja ni fattar.

Med till dem hade jag fyra flaskor prosecco, because löning.

När vi smakat lite på drickan promenerade vi bort till Svenska Hamburgerköket och åt supersmarriga burgare. David sa typ något coolt här.

Katinka och Jon mötte upp och efter att all prosecco var slut, och all öl, åkte vi till Slakthuset. Där kostade en flaska cava bara 200 spänn så självklart köpte vi en massa sådana också!


Där hände vi hela kvällen och jag snubblade bland annat på en lite upphöjning på typ en gånger en meter som egentligen inte hade något alls att göra där mitt på golvet. Wft Slakthuset?!?!

Till slut var det inte så kul att dricka cava längre, men inte slutade vi för det.

Sedan åkte de andra till K Karaoke, men den här grabben kände att ”det räcker fan nu” och så åkte jag hem. Det var bra gjort vill jag lova för det var först igår natt som jag blev mig själv igen. Note to self ”Bubbel är kul, men du behöver inte överdriva, iddjot”.

4 comments on “Alltså fredagen var!”

  1. Jag skrattade lite för mycket åt: ”tunnelbanan och det var inte ens jag som körde”… Bra där!

    Aja. Lät som en schysst fredag som säkert var väl värd baksmällan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *