Imorse när jag precis vaknat och låg och och sträckte på mig som en katt i sängen ringde Tomas mig och sa ”Du har fått ett mejl med Fanart”. Jag var som sagt lite nyvaken och förstod inte alls vad han menade med detta? Fannartt? Vad är det? ”Faaaaaaaan aaaaart” förtydligade han då och sa åt mig att gå in på vår bloggmejl och titta. Det gjorde jag och där hittade jag världens finaste mejl från Amanda där hon skrev en massa trevliga och snälla saker och så hade hon målat av en bild på lilla mig! Jag blev så glad att jag fällde en liten tår :’)

Kolla bara vad vackert!!

967 Bild-2011-12-08-kl.-23.14-21

Älskar bilen och ÄLSKAR valet av bilden att måla av!! Och hon har verkligen fångat mina små rynkor på näsan och min blick! ÅHHH detta lyste upp min dag som i övrigt är sjukt tråkig för jag sitter bara hemma och pluggarpluggapluggar och vädret är inte så mycket att hurra för och smöret är slut så jag kan inte äta macka. TACK Amanda du är best!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *