Haha, kommer ni ihåg när jag berättade om ”Anal sunshine”-leken? Det var tider det.

Hur som helst.

Nu har jag städat så att det ska vara fint när Yrsa kommer hem från jobbet, jag har duschat så jag inte ska lukta illa och jag ska snart laga mat så hon kan mätta sin lilla mage. Vi har en fantastisk kvällssol här så jag sitter med solglasögon på i vardagsrummet, vilket ger mig ett utomordentligt tillfälle att berätta lite om dem!

De här brillorna hämtade jag ut i torsdags. Som ni kanske märkt så har jag glasögon till vardags och endast i väldigt unika fall har jag linser. Jag gillar inte att pilla mig i ögonen och jag hatar när de jäklarna inte vill komma ut på kvällen. Därför har jag ett dilemma när solen tittar fram som den gjort nu. Antingen går jag runt med mina vanliga glasögon och blir bländad titt som tätt, eller så har jag solglasögon och ser inte mer än ett par meter framför mig.

Jag ledsnade på det och bestämde mig för att skaffa ett par slipade solglasögon. Alltså solglasögon med rätt styrka för mina små grisögon. Sagt och gjort, jag gav mig ut på stan i slutet av förra veckan. Först gick jag till Linsen som sålde mina vanliga glasögon till mig. De var de enda som hade just den perfekta bågen som jag ville ha. Jag flanerade lite i butiken, provade lite RayBans och fick veta att det skulle kosta mig i runda slängar 4000 pix. Eftersom jag inte hade något att jämföra med tyckte jag att det kanske var ett rimligt pris, men jag ville ha med ett smakråd så jag sade att jag skulle återkomma.

På vägen hem passerade jag Samson på Kungsgatan och tänkte ”Äh, vad fan, jag kan ju kolla om de har något att erbjuda”. Där fick jag veta att RayBan ju faktiskt hade ett erbjudande just nu. De bågar jag ville ha, inklusive slipade solglas för 2098 spänn! ”TAGET”, skrek jag och började dansa en sensuell dans.

Och det var det. Nu har jag mina slipade solglasögon, som jag faktiskt ser ganska slipad ut i också om jag får säga det själv, och jag är glad att jag inte gick på Linsens hutlösa hittepåpris på 4000 spänn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *