Bild 2016-01-13 kl. 20.53 #5

Liten tumme upp från hon som matchar sin kudde med sin hemmamyströja.

Besöket hos läkaren gick rätt bra, tror jag. Hon sjukskrev mig, men ifrågasatte lite vad min andra läkare skrivit om till exempel min oro och menade att om jag generellt är en orolig person så är det inte något som ska finnas med i min sjukskrivning…och lite annat. Det gjorde mig lite..besvärad. Och att hon sa när hon skrivit sjukintyget typ ”jaja nu får vi se vad dom säger då” på ett sätt som jag tyckte lät som ”detta kan både godkännas eller avslås” typ. Men jag är säkert bara överkänslig.

En annan sak som gick rätt bra var att jag inte kände det som att min rygg höll på att gå av när jag var klar hos läkaren, så jag bestämde mig för att ta tillvara på detta och istället för att åka direkt hem åkte jag till Farsta och spankulerade omkring lite i affärer. Jag köpte en kalender på Lagerhaus och en pyjamas jag önskar fanns i min storlek, men som dessvärre var i lite mindre size, på Åhléns. Jag visar imorgon när det är ljusare ute så fotona blir bättre. Att gå omkring i affärer testade på min lille rygg, men den klarade sig ändå helt okej. Så sedan jag kom hem har jag också kunnat diska två omgångar (gudars jag längtar SÅ tills vår diskmaskin kommer!!!), laga mat till mig själv, röja i ett skåp och ta hand om Tomas lite. Den lille stackaren fick migränkänningar nu i eftermiddags så han har legat i ett mörkt och svalt sovrum sedan dess. Nu har jag dock fyllt upp kvoten av vad jag kan göra en dag för nu måste jag ligga ner för annars för det superduperont, både i ryggen och i bäckenet. Men ändå en rätt bra dag ur värksynpunkt för min del!!

Alltså förlåt alla ni som kanske tycker att jag skriver alldeles för mycket om min graviditet och liksom inte har så mycket andra infallsvinklar på något just nu. Det blir såhär för att min värld är så extremt liten just nu och detta är det jag allra mest kan fokusera på eftersom det är typ det enda som finns i mitt liv och mina tankar. Hela dagarna är en nedräkning, både till att få medpassagerarna på utsidan av kroppen men också för att kunna bli lite mer mig själv igen. Just nu känner jag mig ungefär som en tjugondel av mig själv :((( Men som sagt, sorry alla ni som tycker det känns dassigt att i princip allt handlar om graviditet och bebisar.

Och på grund av Tomas migränanfall så är podden försenad, så den kommer ut i nästa vecka istället för han har inte hunnit klippa den alls idag pga migränen. Ba satt ni vet.

4 comments on “Ändå rätt bra”

  1. Jag tycker om att du skriver så äkta, och för mig som också är en känslig o orolig person så är det ”skönt” med igennkänning.. och angående graviditetsnack så va det också det enda jag tänkte på när jag väntade min lilla ❤ 🙂

  2. Du behöver inte ursäkta dig. Jag tycker om det du skriver för jag känner igen mig i vissa saker. Och en graviditet tar upp allas tankar! Jag tror inte du behöver oroa dig för sjukskrivningen. Du har kanske en handläggare på fk som du kan prata med? Bäckensmärtor/foglossning sa de till mig är ”godkänd” krämpa för att få vara hemma. Vila på!

  3. Jag tycker bara att det är roligt när du skriver om hur din vardag har varit! 🙂 Även om jag inte är gravid och inte kommer vara det på flera år så tycker jag att det är kul att läsa, så keep on writing! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *