Vafan, jag har ju glömt att blogga om Annas 26-årsgalej! Eftersom Anna är världens bästa Anna så ville vi att hon skulle få en fet dag. Den blev kanske inte riktigt så fet som när vi gjorde det här förra året, men hon får ju inte bli bortskämd.

Så, det första som hände den där lördagen för ett par veckor sedan var pannkaksfrukost hemma hos Anna och Marcus. Det var också det enda som Yrsa pallade att vara med på den dagen tyvärr pga sånt extremt illamående. Men då hann hon i alla fall testa den här mojängen.

Efter frullen tog vi bussen till Södertälje. ”Varför då?”, kanske ni undrar. Ta’t lugnt, det kommer.

Vi steg av…

och tog en genväg. Det är nåt speciellt med den här bilden där ballongerna fladdrar långt bakom. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det, men nåt är det fan.

Hur som helst. Vi skulle till Tom Tits!

Katinka klarade sin uppgift supersnabbt och var meganöjd.
  

När vi hade experimenterat i flera timmar (och kämpat mot giriga barn för att få tillbaka våra ballonger som vi lämnat i kapprummet, uppfostra era barn för fan) var det dags för middag på det där mexikanska stället jag inte kan komma på namnet på nu. Men gott var det i alla fall, även om jag är ganska säker på att de blåste mig på en öl som de påstod var ipa men som jag är ganska säker var en typ pissig Carlsberg eller nåt.

Middagen följdes upp med Karaoke för så firas en födelsedag.

Och karaoken följdes upp med att dansa satan på Cliff Barnes. I fräna masker och med hundra glowsticks.
  
  

På vägen hem försökte jag och Ludde ta coola bilder med rökbomber, men det resulterade bara i kassa bilder och en brännskada på mitt öra som har läkt först nu.

Men vilken dag va?! Ni önskar att ni hade varit med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *