Hej små gosisar. Idag är det måndag igen och allt börjar om. Jag känner att jag har två olika veckoberäkningar just nu, den ena är måndag till söndag precis som en vanlig person. Den andra är torsdag till onsdag eftersom vi byter vecka på torsdagar. Nu när jag har så mycket besvär med min rygg sniglar sig tiden verkligen fram, både mellan de vanliga veckorna och mellan torsdagveckorna. Och måndagarna är nog de långsammaste dagarna av alla. Det är väldigt långt kvar till helgen, och rätt långt kvar till torsdagen också.

Jag har inga direkta planer för denna måndag. Det enda jag hittills företagit mig är att äta denna frukost bestående av knäckemacka med jordnötssmör, banan och salt, äppeljuice, te och chiapudding med vaniljsmak och ananas och mango på.

Tyvärr var chiapuddingen inte så god, jag tyckte inte att mangon och ananasen passade till alls. Så synd och sådant slös på saker som är goda för sig. Men nu vet jag det i alla fall. Förutom att äta frukost så har jag bara suttit/halvlegat i soffan och tittat på one born every minuite och färglagt lite i min målarbok.

Nu är det väl kanske dags att ta tag i något slags måndagsprojekt kanske. Ta en liten prommis eller bada eller rensa i någon låda…hahah så stora projekt….

Tack för alla fina och stöttande kommentarer om min rygg <3 Jag har fått låna en tens-apparat av en kompis och har mejlat sjukgymnasten om att jag vill testa vattengympa (måste hitta något att ha på mig???) och akupunktur. Dessutom ska jag ringa till ett ställe jag fått tips om som masserar och behandlar gravida som tydligen ska vara bra. Så jag hoppas på en förbättring så att jag kan existera utan att hela tiden vilja gråta pga ont!

2 comments on “Ännu en måndag”

  1. Jag tycker dina frukostar är så fantasifulla! Jag har noll motivation på morgonen så det blir högst något chiafrö i filmjölken för att skoja till det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *