Nu var det ett tag sedan jag kollade igenom mina anteckningar i mobilen, vi gör det tillsammans vettja! Detta är alltså några av de små anteckningnar jag gjort ”i stundens hetta”.Jag utelämnar sådana anteckningar som bara handlar om vad jag ska köpa till jobbet/vad jag lagt ut i pengaväg/mina olika små körscheman för dagar jag ibland måste skriva pga allt känns så stressigt.

1. ”Rökare. Instängda i en bubbla”. Här har jag antagligen gått och stört mig på alla jävlar som förstör den friska luften omkring mig. Jag önskar att alla rökare var tvugna att slänga upp en plastbubbla omkring sig när de ska röka så slipper jag lida. Alltså någon gång ibland kan jag tycka att det är okej, typ om jag sitter på en uteservering eller liknande. Då förväntar jag mig liksom rök, Men i princip varje dag när jag ska gå från tunnelbanan hem till mig måste jag antingen springa av tåget eller vänta i typ 2 minuter innan jag kan gå hemåt för att inte hamna bakom en rökare. Jag vill andas frisk luft och lukta på naturen! Inte något jävla varmt och blött filter. UUHHHH. Och ja jag är fullt medveten om tantigheten i denna tanke, men jag står för det.

2. ”Hur kan någon välja creme katalana istället för creme brulee???”. Ja alltså helt adekvat fundering, svara mig detta? Mvh en som hatar apelsin i bakverk och efterrätter.

3. ”Det är ingen riktig båtupplevelse om man sitter inne!!!”. Detta citat är inte jag själv upphovshen till utan det var en tolårig (typ) pojke som hetsigt hoppade omkring inne på djurgårdsfärjan när han ville övertala sina kompisar om att gå ut i fören istället för att sitta inne. Så himla gulligt tycker jag :’) Och fick mig att titta upp lite från mobilen och istället titta ut över vattnet under färden, för att liksom försöka ta tillvara på den peppen han utstrålade över att få åka båt till djurgården.

4. ”Stå upp för sig själv och tillgodose sina egna behov/egoism”. Här är en rätt färsk fundering jag tänkt på en del den senaste tiden. Visst är det skillnad mellan att stå upp för sig själv och sina behov och att vara egoistisk, tänker jag. Man måste ju fortfarande kunna vara empatisk och se andra i sin omgivning och deras behov och försöka möta dem (om man är vänner tänker jag då alltså) men fortfarande kunna stå upp för sina behov?

5. ”Dåliga saker jag gör innan jag ska gå hemifrån: börja klippa luggen, kommer på att katterna ska ha mat (i och med att man måste mata den ena med typ ett matkorn i taget annars vill hon oftast inte ha så då äter hon inte ordentligt), gå på toa och bajsa, stressbajsen är den sämsta bajsen”. Behövs några kommentarer på denna fundering ens? Det är ju mer konstaterande. Men detta är i alla fall tre klassiker som rätt ofta är orsak till att jag blir försenad.

6. ”Men när ska jag egentligen komma på vad jag vill?”. Detta är en tanke som varit med mig rätt många månader nu, och är väl en del i min livskrisighet. När kommer det??? När kommer tillfredställelsen över att veta sitt kall och se sitt mål osv? Ni kanske tänker att den aldrig kommer att komma, men jag vill inte att det ska vara så :((((( Jag vill ha något större i mitt liv än jobba med något halvkul och vänta på helgerna och bry mig om hur jag ser ut så himla mycket. Jag förstår varför folk är religiösa.

7. ”Köpa: blomma”. Hahhhaha. Så stabil inköpslista! Så fort lönen kommer ska jag ge mig ut till plantagen och så kan jag checka av detta från inköpslistan sedan.

20130418-142624

Och så en random bild som inramning på hela inlägget, eftersom det inte kan bli för mycket bilder :–))) Jag och Josefin på ett event för cirka två år sedan, imorgon kommer det bli något av en favorit i repris för då ska vi på event tillsammans igen. Tjjoho!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *