20121212-220424

Okejj jag ska väl försöka mig på en sån här liten bloggjulkalender i år också. Det har gått sådär de senaste åren för jag har inte gjort alla dagar en enda gång, men vasjuttsingen tredje gången gillt eller? Ja jag tänker inte stressa eller må dåligt, jag gör så mycket ”luckor” jag vill, orkar, hinner och så är det fint och bra så som det är tycker jag :—)

Däremot kände jag inte riktigt att jag orkade med Emilys, även om jag gillar att läsa folks inlägg i den, så istället kommer jag kopiera Josefins lille lista. Den kändes lite mer jag, och inte lika beroende av massvis med finfina bilder vilket jag ju inte har. Såhär ser luckorna ut fram tills jul:

Lucka 1: Ett inlägg med rubriken ”Dagen då allt förändrades”.
Lucka 2: Ett av dina lyckligaste ögonblick i år.
Lucka 3: Blogga din önskelista för i år!
Lucka 4: En av dina starka sidor som förälder.
Lucka 5: Ett av de tuffare ögonblicken i år.
Lucka 6: Djupdyk i albumarkivet! Ta fram ditt mobilalbum och plocka ur bild nummer 8, 32, 48 och 80 räknat från första bilden i albumet och blogga om dem.
Lucka 7: Ett inlägg om något du är helt och håller beroende av i vardagen.
Lucka 8: Ett inlägg om personen du senast pratade i telefon med.
Lucka 9: Ett inlägg om din favvojullåt (ja, har du ingen får du välja en nu) och ett minne du har kopplat till den.
Lucka 10: Ett inlägg om något du drömmer om.
Lucka 11: Ett inlägg om hur du planerar att fira jul i år.
Lucka 12: Djupdyk i albumarkivet! Ta fram ditt mobilalbum och plocka ur bild nummer 8, 32, 48 och 80 räknat från sista bilden i albumet och blogga om dem.
Lucka 13: Ett luciaminne.
Lucka 14: Ett inlägg om när, hur och varför du grät senast.
Lucka 15: Ett inlägg om tre saker som får dig att må bra.
Lucka 16: En av dina svaga sidor som förälder.
Lucka 17: Ditt bästa julminne.
Lucka 18: Ett inlägg med rubriken ”Tre knep som underlättar min vardag med bebis/barn”.
Lucka 19: Ett inlägg om vilka tre kända personer, levande som döda, du skulle vilja bjuda in till ditt julfirande om du fick välja fritt. Motivera, såklart!
Lucka 20: Djupdyk i instagramarkivet! Ta fram din instagramprofil och plocka ur bild nummer 35, 40 och 61 räknat från senaste bilden i albumet och blogga om dem.
Lucka 21: Ett inlägg med rubriken ”Såhär hade min önskelista sett ut om jag var 8 år ung”.
Lucka 22: Ett inlägg om dina mesta julcravings i år.
Lucka 23: Ett inlägg om något du verkligen ser fram emot det kommande året.
Lucka 24: Ett inlägg om tre saker du tror att dina bloggläsare inte vet om dig

Haha jag gillar att den är lite föräldraanpassad, men jag är ju inte förälder så vi får se hur jag gör under de luckorna. Jag kanske tänker om hur jag är förälder till mina katter……kanske…Vi får se. Jag är i alla fall pepp på detta. Put ya handz in the air an say wehooo. WEHOO. Julkalenderspepp!

20131224-093738

1 comment on “Appropå 1:a december”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *