Bild 2014-07-27 kl. 12.32 #3

Okej jag kan inte påstå att det syns jättebra, om ens alls, på denna mästerliga bild tagen med min photobooth (vem kunde ana det?) men utanför vår lägenhet är det i detta nu mörka moln och åska! Alltså vem hade kunnat tro att det skulle kännas som världens härligaste grej? Jag älskar sommaren i sverige och är ledsen om det inte är sol, men nu har vi blivit så otroligt bortskämda med det och hela naturen formligen skriker efter vatten. Så nu hoppas jag att molnen inte bara ger åska utan också kan bringa oss lite regn. Det skulle vara så himla härligt.

Idag är mina planer att tvätta en hel massa tvätt, välja bilder från bröllopet som fotografen ska få redigera (vilket inte är ett lättjobb, det kan jag säga er alla), dricka te och äta nutellabulle och läsa Harry Potter. En riktig hemmadag med andra ord. Men snart ska jag ju inte vara hemma på en hel månad så det är ju verkligen på sin plats.

2 comments on “ÅSKA!!!”

  1. skönt, hoppas också på lite regn faktiskt (vad man kommer få äta upp det när det regnar en vecka i sträck haha)
    Kan ni inte berätta lite om era planer för New York? vad ska ni göra, se och äta??

    • Heheh ja då är en inte glad inte…..KLART vi kan berätta om våra planz för vår semestertripp i nevvan. Inlägg coming up.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *