Bild 2013-07-31 kl. 19.08

Hejsan hoppsan. Jag är inte bortrövad av indianer eller aliens och inte heller har jag gått och fått alla mina fingrar avhuggna så att jag inte kan blogga. Den senaste veckan har jag bara inte känt för det. Tyvärr. Kommer ni ihåg det där personliga jag var ledsen för härom veckan? Det spökar fortfarande och jag har inte varit hemma den senaste veckan. Nu är jag dock i staden och i lägenheten i hökis igen, men bara för en liten kortis för på fredag åker jag till Kroatien med några av mina bästa vänner. Jag hoppas det finns wifi i huset vi ska bo i, så att jag kan uppdatera lite med najsiga badbilder därifrån. Annars får ni vänta lite längre på att jag åter ska vara aktiv på denna blogg.

Men jag ska inte vara så snål nu när jag ändå är inne här och skriver, jag kan dela med mig av lite gobitar från mitt liv just nu.

  • Idag började jag klockan sex på morgonen på jobbet. Min klocka ringde kvart i sex……………det där med digital klocka är något jag fortfarande har svårt för….
  • Vi har bokat boende i Hvar i en lägenhet, men innan vi hade closat den dealen så bokade vi hotellrum bara för att ha om det andra sket sig. Dessa skulle jag boka av igår och upptäckte att jag missuppfattat tiden för avbokning, så jag kommer få hosta upp en bra slant för att betala dessa rum som vi inte ska bo i. Jag säger som tonnisarna FML!!!
  • Jag och Tomas planerar brölliset för fullt och har snart gästlistan klar och menyn bestämd. Jag har också inhandlat en klänning som mycket väl kan bli den jag skrider till altaret med (!!!) omgomgomg.
  • Klockan är cirka sju och jag ska snart gå och lägga mig eftersom jag börjar klockan sex imorgon också (och ja, jag har ställt klockan rätt nu).
  • Jag har för första gången målat naglarna med noggrannhet och precision som ledord. Ja…..det händer inte så mycket just nu…..

3 comments on “Återkomst från de döda, del 2357463”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *