När jag var liten och bodde hemma möblerade jag ofta om. Jag flyttade om och kände in och älskade älskade älskade alltid min nya möblering (även den gång sängen stod mitt i rummet som en stoppkloss???). Att möblera om fick mig att se det som att jag hade något nytt i mitt liv på ett härligt tillfredställande sätt.

Nu efter att jag flyttat hemifrån har jag ju mycket större yta att möblera om på, men däremot har vi så mycket saker och så få väggar osv så att all ommöblering känns omöjlig. MEN härom månaden fick jag en idé om att ställa sängen på en annan ledd och se det gick faktiskt bra! Ännu en gång upplever jag tillfredställelsen av att ha något nytt och kul och jag älskar den nya möbleringen!

Före: före stod sängen längs med ena långsidan av rummet (längs med den andra är  det inbyggda garderober) och med fönstret till vänster.

 

Efter: men nu har vi flyttat sängen längs med ena kortsidan av rummet istället. Hyllan på väggen blir mer av en inramning när sängen står såhär och fönstret blir också mer synligt och brukbart.   

       

Som sagt gillar jag det supermycket, och sovrummet känns också luftigare och liksom mer än bara säng. 

1 comment on “Att förnya sitt hem”

  1. Vad fint det blev! Jag möblerade också om seriöst en gång i veckan i mitt rum när jag var mindre… Men typ aldrig numera även fast jag har en hel lägenhet. Älskar dock att flytta runt på blommor, ljusstakar och sånt så att det känns lite nytt och annorlunda ändå hehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *