-Hej jag heter Yrsa och jag är shoppingberoende.

-Hej Yrsa!

Trots att det endast är någon liten vecka sen pengarna trillade in på kontot så är de likt förbannat i det närmsta redan slut. Oj vilken slösaktig tjej tänker ni då, men så är inte fallet. Jag fick bara runt 5000 i lön den här månaden och efter att räkningar (telefonräkning på 1 4 0 0 S P Ä N N ! ! !) och autogiron (ja jag skänker pengar varje månad till bra organisationer trots att jag är en fattig ”student” SE OCH LÄR!) dragits så var det inte mycket pengar kvar. Det vill jag lova!

”Inget alls ska jag handla den här månaden som inte är absolut nödvändigt!” lovade jag mig själv när jag såg den sorgliga summan på kontot. Inget alls! Vad gjorde jag i helgen?

Handlade såklart! JAAA!

Den här finfina skjortan! Från Stadsmissionen! Bara 90 kronor! SOM HITTAT!!! Absolut nödvändig? Eeehhh…?

Och det här lilla fina halsbandet som är det finaste någonsin! Det är en liten guldberlock som det står ”t” på. För Tomas. ÅÅÅÅÅHHHHHHH jag är så fin och romantisk! Absolut nödvändig? Eeeehhhh….?


Tur då att jag har ”hittat” 1400 kronor på ett konto som jag av någon outgrundlig anledning fört över till mig själv till ett konto som jag inte alls använder…Jag har dragit igång världens rabalder kring denna outgrundliga summa pengar som dykt upp på ett gammalt sparkonto och ringt en hel del banker och mamma och tomas och undrat och undrat vem som fört över 350 kronor i månaden till mig!!!

Och så visar det sig att det var jag själv. Jag undrar så mycket vad jag tänkte på när jag la in en automatisk överföring från mitt konto varje månad till ett konto som jag verkligen inte använder. Det var bara ren tur att jag loggade in och såg dem. Hahaha. Kan jag ha gjort det när jag var sjuk? Eller väldigt trött?

Skönt iaf! NU BLIR DET STORAA SHOPPINGRUNDAN!!!

2 comments on “Att handla trots att man har en harlort på kontot.”

  1. En gång ”hittade” jag två hundra kronor som jag lagt i ett kuvert, klistrat igen och skrivit ”hoppas du hittar det här när du är fattig” på.

    • Heaven! Helt himmelsk känsla eller hur!! Man kan då klappa sig själv lite på axeln och säga: vad rolig och spexig du är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *