Okej jag erkänner. Jag har brutit mot köpstoppet på riktigt denna gång. Springskorna var nödvändiga och köptes ju i ett litet glapp mellan det gamla och det nya köpstoppet och pyamasen beställdes i samma glapp. Så egentligen är det bara dessa små gynnare som verkligen bryter mot stoppet. MEN DE ÄR JU SÅ FINA!!!! Kolla rå


Så. Himla. Fina. Jag såg dem först på Idas blogg (som för övrigt är en av mina nya favvoställen att ”hänga” på, vill vara henne och ha hennes liv) och kände på en gång suget i magen. Sedan dess har jag inte kunnat sluta tänka på dem och slösurfat runt lite på jakt efter dem. Jag hittade dem först bara på Asos, men den enda gång jag försökt beställa därifrån gick det åt pipsvängen så därifrån vågar jag inte försöka köpa igen (som sagt, kalla mig tant). Det kändes lite skönt ändå, då kunde jag ju liksom nästan inte köpa dem. Men vad händer då?!? Jo då hittar jag dem i precis min rätta storlek på Zalando av alla ställen? Jag har aldrig riktigt fått grepp om detta Zalando förutom att jag stört mig så in i helskotta på deras töntiga reklamfilm som befäster kvinnorollen som ”galen i skor precis som i sex and the city tiiihiiiiii jag skriker gällt och kan inte stoppa mig själv från att shoppa”. Sedan har de sagt något om Sveriges bredaste utbud av kläder och skor men det har jag missat i min irritation. Men eftersom de var typ de enda som hade just denna sko kanske det stämmer?! Men det valet verkligen föll på, till min inneboende tants tacksamhet, var att det var en svensk sida som kändes säker att beställa ifrån. Jag är verkligen en liten mes i nätshoppingsammanhang. Skulle ALDRIG våga beställa från Ebay?!?!?

Jaja, nog om min shoppingrädsla och inneboende tantalanta. Ni ska få se en till bild på skönheterna, eftersom ni tjatar så.

Modellen heter Nike Air Max 90 och att spatsera omkring med dem på sig är som att gå på moln. Serri! De är så sjukt studsiga! Toppen då jag har tendens att få ont i knäna om jag går för mycket i platta skor. Nu finns det ju inget som stoppar dagliga promenader……….förutom min lathet heheeheee. ÅÅHH det känns som att vi kommer få en fin tid tillsammans (tills snön och kylan kommer och förstör allt för vår relation).

 

Fint och bra, men nu är det verkligen slut med shoppingen tills jag åker iväg på den lilla weekenden. Punkt. Slut.

2 comments on “Avvikelse från köpstoppet IGEN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *