Igår var en härlig dag här hemma, vi blev nämligen halvöverraskade med en babyshower! Halvöverraskning var det för att vi visste om att det skulle ske och vilken tid det var men inget mer än så. Anledningen till att vi visste om dag och tid var för att jag ju mår så dåligt i min rygg, och skulle jag inte vetat om att något skulle ske så skulle hela showergänget kliva rakt in i min sjukstugemisär med en massa disk, en madrass i vardagsrummet istället för soffbord, en vääääldigt opiffig Yrsa i hemmafrisyr och svettlukt osv. Jag hade inte tyckt att det skulle vara härligt alls och det hade våra kompisar snappat upp. 

Så klockan ett igår ringde det på dörren och in kom en kalaskommitté som röjde fram likt teamet i extreme home makeover och gjorde hela hemmet pyntat och festligt med serpentiner, ballonger, vimplar och konfetti. Och fika i massor! Och presenter! Kolla så fint :””))

 
   
  Titta här på bilden, nere till vänster. EN BLÖJTÅRTA!!!!!! Hahah så fin klassisk babyshowerpresent. 

  Rätt snart efter att alla kommit högg vi in på fikat. Jag försökte ta lite av varje men det var så mycket gott och i kombination med min lilla lilla lilla magsäck funkade det inte riktigt. Men självklart tog jag en magbakelse och en bananbakelse och så lite annat godis och kakor för att fylla ut mellanrummet. 

    
  Jag var så himla glad och nöjd och rörd att våra frändz fixat detta! Och ryggen var under kontroll så jag slapp gå ifrån hela kalasandet och lägga mig i sängen och gråta, alltid ett plus. 

  Efter fikat var det dags för tävlingar! Först blev vi indelade i lag, och sen fick de olika lagen utse en representant som skulle tävla i den rafflande grenen ”smaka hemlig barnmat”. Det kändes bra att både jag och Tomas ställde upp för våra lag eftersom vi inom snar framtid kommer att ha sån här puré lite överallt i hemmet. På golv, kläder, under fötter, i hår osv. Skönt då att kunna avgöra om det är en katrinplommonpuré eller en klutt kattmat. 

    
  Jag tyckte att den mesta av maten var förvånansvärt god faktisk. Kan i och för sig bero på att majoriteten av de jag testade var fruktpuréer..

  Efter barnmatsgrenen var det ett quiz om barn i allmänhet/våra barn. Jag var superexalterad! Jag älskar tävlingar. Tyvärr förlorade mitt lag med ett halvt poäng men jag hävdar att halva poäng inte finns egentligen och att vi alla vann………:——-))))))

Sen så skulle vi ha en liten photosession i soffan eftersom det var galentine’s day, alltså alla tjejs skulle förevigas <3 tjejs <3 Killarna grät inga male tears utan tog ett eget gruppfoto innan de förevigade oss.

  Kolla vilket fint gäng!!! (Tänk er också in Josefin där mitt i klumpen, hon var tyvärr tvungen att gå innan vi tog detta foto)

 
  Och så lite selfie session också på det. Att jag har på mig smink och klänning och är allmänt fixad måste ju förevigas. (Parentes: jag har ju i princip inte sminkat mitt lilla öga sedan nyår och jag har typ glömt bort hur jag ska göra?!? Alltså det tog nästan en timma och blev inte ens bra. Och mina ögonfransar verkar också glömt bort hur de ska bete sig för de pekade rakt fram istället för att bli snyggt böjda uppåt. Jag trodde att ögonfransarna skulle må som små queens efter denna mascaravila..märkligt tycker jag).    

”Och så smizea som Tyra Banks”

 Sen efter fotograferandet och lite mer myshäng så började folk droppa av. Jag hade efterfrågat att showern inte skulle dra ut för mycket på tiden på grund av min trötthet och rygg så två och en halv/tre timmar var alldeles lagom. 

Imorse vaknade jag och gick runt i vår kalasstökiga lägenhet och kände att vad fint det är att vi har så fina människor omkring oss och vad fint det ska bli att få presentera Bobbertsarna för dom och dom för Bobbertsarna. 
   
    

Presentbord såklart! 
   

Jag vill aldrig städa bort kalasresterna! 

6 comments on “Babyshower <3”

 1. SÅ himla fantastiskt att få en så fin överraskning ordnad till bara sig själv (o magen med såklart). Vilka fantastiska vänner!
  Jag fick med en ordentlig överraskning igår när jag efter profylaxkursen kliver in i hemmet och 9 av mina fina människor i livet fixat en babyshower. Att många dessutom åkt långt bara över dagen känns så himla fint! Jag blev så överraskad och glad! Det behöver man när man annars sitter hemma o halvdeppar över foglossning och bara längtar 🙂 <3
  Att jag fick hoppa över del 2 av profykursen för min kropp blev så trött av allt firande så en förkylning bröt ut idag var det värt!
  Du ser ut att må fantastiskt på bilderna 🙂

  • Åh vad härligt för dig! Och för mig :)) Det var verkligen oväntat hur härligt det var med en babyshower tycker jag, alltså jag förväntade mig såklart att det skulle vara kul och så men att det var SÅ pass upplyftande. Verkligen välbehövligt i foglossning och depp och längt!

 2. åh vilken härlig shower det verkar ha varit!
  Vem har gjort den fantastiska moln-och-drak-mobilen och kan man få instruktioner för att göra en egen? den var ju superfin!

  • Det är min mycket kreativa och duktiga kompis Karin som gjort den. Jag ska kolla med henne hur hon gjorde så hoppas jag på att kunna ge svar på din fråga! :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *