IMG_1921.JPG

Helo peeps. Såry för uppehållet. Erkänn att ni kanske någon gång när ni klickat in er här och sett att jag inte uppdaterat tänkt att det hänt något med mig? Någon mindre eller större katastrof?? För så tänker jag alltid när det är någon som inte blogguppdaterar. I och för sig hamnat jag ju rätt ofta i sådana här dagar av ickebloggande, så ni kanske inte förväntar er det värsta..

Sedan sist vi hördes har det ju i alla fall varit söndag och nästan hela måndagen. I söndags vaknade jag rätt så trött efter två kvällar med festande. Två fester i rad sådär har jag inte rivit av på flera år, och kroppen är inte riktigt lika on the go som när jag var 19 det måste erkännas. När jag hade vaknat till ordentligt så gick jag upp, klädde på mig och åkte hem till mamma för att förbereda vårt kalas vi skulle ställa till med under eftermiddagen. Sen gick resten av dagen till att ha kalas, äta middag och ha sleepover hemma hos mammis. Vi tittade på Malificent och så låg jag och vilda och pratade till sent sent.

Idag har jag lyxat till det med frukost på nytorget 6 (HETT tips om ni vill se kändizar. Idag var Mikael Persbrandt, Marie Bonnevie och någon nyhetsuppläsare där och förra gången Paolo Roberto och Cissi Forss och innan det Skavlan) och sedan har jag sagt upp mig på HM och träffat min besti Carro och hennes treveckorsbebis. Nu ska jag åka mot jobbet och jobba en liten kort sväng fast jag är så trött att min hjärna känns som mos och hela min kropp går ner i viloläge så fort jag står stilla längre än en minut. Alltså jag längtar så att jag ryser tills när jag får lägga mig mellan lakanen ikväll och gnossa in mig!!

Over and out.

PS tack för alla grattis!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *