Bild 2014-05-31 kl. 14.40 #4

Gud allt jag gör med mitr hår idag blir felfelfel. Åh orkaaaa. När mitt hår inte uppför sig blir jag så otroligt sur och provocerad. Helt sjukr egentligen hur jag kan bli så sur på det, men så är det.

Det var inte det jag skulle använda detta blogginlägg till dock, det jag vill göra är att fråga er smarta och festliga läsare om vad som gör en bra fest? Finns det något inslag ni själva varit med om eller som ni hört om som ni tänker kan göra en fest ännu ännu bättre? Jag tänker exempelvis fejktatueringar, det är ju kuligt och zpexigt och så. BRING IT om ni har några bra tips och tankar! Vi håller på att dy ihop det sista inför brölliset och dess tillhörande fest så därav frågan. PUSS

5 comments on “Bad hair day och partytips”

  1. Ett stort korsord som handlar om er som de inbjudna kan fylla i under kvällen. Såpbubblor på dansgolvet.
    En stor tavelram som gästerna kan fota sig i tillsammans med er. Lycka till med de sista planerna!

  2. Tipspromenad/frågesport vid bordet där folk får prata med varandra och svara på frågor om er. En utmaningen för kvällen per person på placeringskorten, tex dansa som en pingvin, hitta personen med finast skor och beröm dem – bara snälla grejer. Och såpbubblor som sagt! Bra att dela ut när folk riskerar att bli trötta så orkar en lite till!

  3. alltid kul med tomtebloss, glowsticks e också kul! Finns så man kan köpa stora förpackningar med sånna dära grejer man kan sätta ihop dom med så man kan göra spexiga glasögon osv. KUL!

  4. Tips jag erfarit på bröllis: Bruden får ögonbindel. Brudgummen sätts på rad med X antal andra karlar. Snubbarna drar upp byxbena. Bruden känner sig fram och gissar vems ben som är hennes karls.

    Tips jag erfarit på namngivningsfest som nog funkar lika bra på bröllis: Stor canvasduk ligger på bord. Bredvid ligger penslar, akrylfärger och pennor. Gästerna uppmanas att under dagen/kvällen sätta sin prägel på duken (ord/måleri) som sedan blir en tavla!

  5. En asbra grej att ha inne på toaletterna är ”systers låda” med strumpbyxor, halstabletter, bindor, deodorant, plåster, tandpetare etc. etc. Inget tar ner stämningen på en fest så mycket som att man går runt och känner sig ofräsch, men finns det en sådan här låda på toaletterna blir sådana småsaker lätt åtgärdade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *