Igår tog jag en välförtjänt sovmorgon och vaknade inte förrän vid 11. Så skönt!

Efter att ha slappat i sängen ett bra tag tog jag mig i kragen och gick ut och sprang. Bara sådär! Har tänkt börja använda Runkeeper igen också för att liksom kunna se hur, och om, jag utvecklas. Enligt den gjorde jag min bästa trekilometersrunda någonsin, men det betvivlar jag eftersom jag tror att jag sprang snabbare i New York när det inte var sådana mördarbackar som vi har här i skogen.

Nåväl. Jag tog den här soliga selfien när jag sprungit klart.

IMG_5598.JPG

Eftersom löpning inte var med i min ursprungsplan fick jag sedan lite bråttom. Middag vankades hemma hos Erik och Nil, så jag duschade snabbt och gav mig iväg. De bor vid Skanstull, vilket passade utmärkt eftersom det var Trädgårdens avslutningskväll igår. tio över sju kom vi fram och möttes av den här kön.

IMG_5579.JPG

Kön rullade sakta på, men på något sätt lyckades vi ändå komma in två i åtta, alltså två minuter innan det började kosta pengar. Det firades med bira!

IMG_5583.JPG

När vi blev trötta på att sitta och började frysa lite så bestämde vi oss för att smaka på alla dansgolv.

IMG_5584.JPG

IMG_5587.JPG

När vi hade gjort det insåg vi att vi inte är 27 längre, vinkade farväl till de 27-åringar vi kände som just hade kommit in, och åkte hem för att sova. Fett värt.

Idag ska jag försöka städa upp lite här i rishögen vi kallar hem, det ligger resväskor, tvättpåsar och kläder typ överallt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *