Åh idag utvecklar sig inte åt ett bra håll. Jag är fortfarande trött efter morgonens tidiga uppgång och täppt i näsan och ont i ryggen. Dessutom är jag ledsen. Det är en sådan där dag då allt känns tråkigt och ensamt och jobbigt och dumt. Jag känner mig som att ingen vill vara med mig, att jag inte duger och att jag blir orättvist behandlad och att jag är tillbaka till högstadiet då det kändes som att jag var så himla efterhängsen för att jag försökte få vara med. Och så läser jag på diverse bloggar och blir så innihelvete avundsjuk på diverse faktorer och bannar mig själv för att jag har ett sådant tråkigt liv. Och alltså när jag skriver detta ser jag och känner hur DUMT det låter. Jag vet ju att jag har vänner, som vill vara med mig och som tycker om mig. Jag vet också att folk inte vill bete sig orättvist med flit, det är i mitt mottagande det blir orättvist. Och jag vet att även om dagen just nu är tråkig så har jag också fina saker i livet. Men hur mycket jag mentalt vet detta så är känslan ändå densamma. Och det stör mig också. Så känslan i mig blir ännu värre. Och dessutom är jag orolig för magsjuka :/

ÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHH jag vill bara kunna säga till mig själv på skarpen och sedan skärpa till mig. Gudars vilket klaginlägg, men så är livet ibland så nu får det vara så.

 

Däremot hoppas jag innerligt att jag (eller någon yttre faktor) får mig att bli gladare under dagen så att jag slipper känna så här och istället känna så här.

tumblr_inline_mz94pk3OhE1r79k32 tumblr_n00o1eM7cD1s6zpepo1_500

 

9 comments on “Bajzdag”

 1. Åh, förstår dig, jag har också haft den där känslan på sista tiden. Man får påminna sig själv om att det inte är sant att ingen vill umgås med en och att livet egentligen är kul och fint och bra.

  Om det muntrar upp dig: Hörde på radion att hästens år börjar idag. Och du ska väl förresten till stallet ikväll?¨

  Kram på dig!

  • Åh vad passande med hästens år just idag, för det stämmer att jag ska dra mina kalla små kroppsdelar till det kalla stallet idag. Det borde ju firas på något sätt!!! *försöker kringgå gottisförbudet på alla sätt och vis*

 2. Förstår din känslan! Men JAG brukar tänka: den där jäääkla lyckliga soontobemarried med en vettig man Yrsa! Som jämt går på roliga fester, alltid är så himla rolig, inte går på nån konstig diet men ändå har en platt mage to die for!

  Och här sitter jag med världens tråkigaste liv.

  Men gissar på att andra tänker lite ballare tankar om mig själv. Stor kram till dig idag! Älskade yrsapodden!

  • Haha och jag går ju verkligen inte på en massa kuliga fester hela tiden, är inte kulig, har inte platt mage osv. Men som du säger, en tänker nog alltid ballare om ngn annan än sig själv. Tack för uppmuntran <3

 3. Hade EXAKT en sån dag just igår, grät jättemycket över ingenting, allt kändes bara så hopplöst och jag kände mig ledsen och värdelös och allt var bara blä. Och jag visste att det var så himla dumt och onödigt men jag kunde liksom inte göra något annat för det var ju så jag kände mig. MEN idag känns det mycket bättre så det är ”bara” att hålla ut – det går över!! Och tänk på att alla dumma tankar du tänker inte är sanna utan bara är där för att du känner dig som du gör. Hoppas du känner dig bättre snart som bara den! 🙂
  Massor av kramar!!

 4. Yrsa!!!
  Har du provat att bara försöka acceptera dessa dåliga dagar? Inte tänka på att du borde må bra utan faktiskt bara konstatera & acceptera ditt dåliga humör (o ja, jag blev extremt irriterad i början när min kbt-terapeut försökte få mig att tänka så). Men med massa kämpande kommer detta tänkesätt rätt naturligt för mig nu. Det går alltså!
  Du & din man verkar så fina! Hejja dig o ditt mående!

  • Ja jag tänkte faktiskt på just det för igår när jag var på yoga sa instruktören precis det, bara acceptera känslan och att den finns där utan att värdera den. Meeeen längre än en lös tanke blev det inte. Det känns så himla svårt att tänka om på det viset.. Hur går det till?

   Tack för dina fina komplimanger ::) gulle

 5. Som att jag skrivit detta inlägg typ?? Också haft samma känsla har jag haft idag, typ orolig, känt mig efterhängsen och nedstämd/ledsen utan att riktigt veta varför… Har också så otroligt ont i ryggen efter allt pluggande. Gått hos sjukgymnast men inte hjälpt helt och hållet :/ Vart har du ont i ryggen, tänkte om du har något tips på övning? :))

  Du verkar va en himlans bra person, hoppas det känns bättre imorgon! ”Snart” är våren här också, inbillar mig att allt kommer kännas lättare då 🙂

  • Jag går också till en sjukgymnast, bara det att jag missade en tid för cirka ett år sedan och efter det hr ajg inte vågat gå tillbaka….ehehheeee. Men jag MÅSTE ta tag i det, imorgon ska jag ringa. Jag har lite olika gymävningar och tänjgrejer jag ska göra varje dag typ, vilker jag gör. Inte. Har noll karaktär. Men yoga ska vara jättebra så det kör jag stenhårt på och så ska jag tamejfan bli bättre på att göra allt jag borde. Det skulle ju vara så värt (och overkligt?!?!) att inte ha ont i ryggen!

   Och ja, snart är den här. Den 6:e mars närmare bestämt. Då kommer våren varje år och detta ”råkar” sammanfalla med min födelsedag varje år…….himla konstigt det där….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *