Vi får spam-kommentarer från nåt som heter ”Frisörutbildningar” och de försöker lura mig att godkänna en kommentar där de säger att ”Big 4 var så himla bra”.

Men, kära frisörutbildningar, ni begår ett fatalt misstag. Ni tror att något som Metallica deltar i kan vara bra. Ni tror också att jag är så dum så jag inte fattar att ni köpt spam-länkar av något värdelöst SEO-företag. Kommentaren kom med en länk för frisörutbildningar.com. Jag har fått lika hjärnlösa kommentarer från dem förut.

Det jag vill säga är att ni kanske lyckas lura in lite länkar här och där som pushar upp er på Google, men om någon sen skriver att ”frisörutbildningar.com använder sig av spam-länkar för att optimera upp sin sida vilket förmodligen innebär att de är en skitsida som ingen vill gå till” så kanske det skadar ert rykte lite.

Fundera på saken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *