Härom månaden behövde jag en ny mascara och så spatserade jag in på HM och plockade på mig en som var på erbjudande, lite sådär som jag brukar jobba när jag ska köpa smänk. Vill gärna vara en sån där som köper dyrt, fint och ekologiskt och sådär. Men ännu är jag inte där…

 Ja denna lälle maskis blev det som fick följa med mamma Yrsa hem. Det lät ju lovande med en false lash effect och både volym och längd. Men höll den vad den lovar då?!??!

IMG_8646.JPG

Kolla rååååå (och ursäkta stirrblicken försöker visa mascaran så mycket och kvalitativt som möjligt bara). LÅNGA!!!
IMG_8647.JPG

Volymen vet jag inte riktigt…men längden får 10 av 10 tops av mig. Jag har ofta problem med att mina ögonfransar blir torra men denna är rätt blöt och härlig så fransisarna blir inte bara en torr klump. Däremot får en jobba en del med den för att få de lååååååååånga fransisarna, men har en tid med det är denna mascara najsfågelbajs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *