De senaste dagarna har Bobbertsarna verkligen börjat röra sig med bra mycket mer kraft inne i magen, och eftersom det finns två huvuden, fyra ben och fyra armar där inne kan det röra sig åt alla håll och kanter. Vid denna tid ska en ju känna bebisen/bebisarna varje dag så jag försöker hålla koll och deras schema verkar vara att de vaknar till när jag vaknat och ätit frukost, sedan kan de kännas lite smått under dagen men på kvällen är det överlägset allra mest sprattel och sedan när jag är uppe och kissar på natten kan kan känna lite rörelser.

Härom kvällen så låg jag i soffan och småtittade på tv/småtittade på min mage och helt plötsligt så reste sig hela högra sidan och jag och Tomas iakttog med förskräckelse och fascination hur någon mycket tydligt möblerade om lite där inne. Det såg helt sjuuuukt ut, som att en lång och rätt tjock banan drogs mot insidan av min mage från typ mitten mer till höger. SÅ BALLT!!! Och igår kväll när vi skulle sova så låg jag i vanlig ordning och kände efter rörelser för att se att allt var normalt och då kändes det som att någon drog en hand eller fot eller huvud på insidan av magen flera centimeter fram och tillbaka. Som en strykning/vinkning/någon som tvättar en fönsterruta. Jag kunde hålla mig från att säga typ ”uuuuhhhhh” för det kändes så obehagligt, samtidigt som det såklart var väldigt häftigt. Sedan fick Tomas lägga sin hand där och efter ett tag uttryckte även han något liknande ljud när han fick känna på det freakiga som skedde.

Hallå där inne vill ni säga mig något? Börjar det bli lite trångt? Vill ni komma ut? För det får ni faktiskt inne! Allra tidigast får ni komma om 7 veckor, okej?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *