Igår tog jag med mig Ludde och gick på Stockholm Filmdagar efter jobbä. Vi skulle se två filmer och den första var den här:

IMG_8152.JPG

Observera det nonchalant slängda press-passet.

Vi tyckte båda att filmen var bra och inte så ”Tim Burtonig”, alltså inte så over the top och framför allt inte en urflippad Johnny Depp. Jag tycker mycket om både Amy Adams och Christoph Waltz också, och de skötte sig bra. Fyra penslar av fem ger jag den.

Filmen efter var… annorlunda. Ludde verkade gilla den mer än jag gjorde, men jag tyckte inte att filmen lyckades kombinera det absurda mördandet med den svarta humorn och all tragik. Filmen heter the Voices och handlar om en man (Ryan Reynolds) som är psykiskt sjuk och pratar med sina djur som pratar tillbaka. Han ”råkar” mörda en kvinna och sen är det igång. Några gånger skrattade jag åt hur sjuk filmen var, på samma sätt som jag inte kunde låta bli att skratta åt hur bisarr American Psycho var när jag såg den första gången, men för det mesta var filmen bara obehaglig.

En köttyxa av fem får the Voices av mig.

Nu är jag på väg för att se två nya filmer. Får se om det blir två fullträffar den här gången!

voice

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *