Eftersom Yrsa fick fullt upp med skolan igår blev en plats över till förhandsvisningen av As Above/So Below. Äran att fylla den gick till Ludde som gjorde det med en obehaglig Mr Burns-ighet.

IMG_5560.JPG

Väl inne bjöds vi på läskiga cupcakes och läskande dricka. Och popcorn så klart, så mycket vi kunde äta.

IMG_5558.JPG

Filmen var obehaglig då och då, eftersom jag är en sån som tycker att ockulta och oförklarliga saker är läskigare än till exempel Scream-mördare, men över lag kändes den mest som en transportsträcka tyvärr. Anna var dock livrädd när vi skulle åka hem… Och ja, jag tyckte kanske också det var lite läskigt att åka hem själv till Hökarängen, speciellt eftersom jag var extremt kissnödig OCH pruttig i magen efter alla popcorn, så om någon hade försökt skrämma mig hade jag tömt allt mitt innehåll i brallan av bara farten. Ehehe… fart…

Idag är det onsdag vilket innebär LEDIG DAG FÖR TOMAS! Den här lediga dagen började jag med att försova mig, men ändå tvinga mig att skynda mig iväg på pressvisning av A Most Wanted Man med Philip Seymour Hoffman. Den var, i sann Corbijn-anda, sjuuuuukt långsam men helt okej. Även om mängden avskalade, lugna scener fick min jetlag att kicka in och placera mig i ett tillstånd mellan sömn och film då och då. Om du är ute efter action ska du dock undvika den för det bjuds det inte på mer än i 20 sekunder eller så.

Den här bilden från innan filmen får symbolisera att jag var där helt enkelt.

IMG_5559.JPG

Nu ska ni få höra! Jag ska ta mig till badhuset här i Farsta och simma lite. Kors i taket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *