Igår var hela min dag så himla bloggvänlig ska jag berätta för er. Det var soligt väder, jag hade på mig lite piffiga kläder, jag träffade en annan bloggare, med bloggaren följde också ett gulligt barn, vi hängde i en park och tittade på gulliga djur, efter flera timmars häng så åkte jag och mötte upp Tomas och Andrea (en trävlig bloggläsare/instagramföljare som vunnit en tävling) och åt hipstrig glass från stikki nikki, hängde på nytorget under ett pilträd pga lite regndroppar, sedan åkte jag hem till min förkylda syster och lagade lite mat och åt violgodisar och på vägen hem plockade jag smultron.

Eller hur bloggig dag?!?! En massa material och happenings och tillfällen för fina foton. Antalet bilder jag tog: 3 stycken. Ett på parken och två när jag plockade smultron. Ultimat bevis på att jag blivit rätt rostig i bloggeriet. Det är verkligen förvånande svårt att komma in i det igen när en kommit ur det. Dessutom känner jag så himla ofta ”men VEM kan vara intresserad av detta??” och att jag bara skriver samma sak hela hela tiden, allt bara loopas. Detta kan kanske vara en slags långsam förberedelse för ett avslutande av bloggen, jag vet ju inte alls hur min vardag kommer se ut i höst med mitt jobb och så. Men det tar vi när det kommer i sådant fall.

Träffen med bloggaren och bebisen, alltså Josefin och Bo, var i alla fall otroligt energigivande och härlig. Vi hängde i aspuddsparken och åt pastasallad och blåbärsbullar och vandrade omkring och tittade på djuren. Och när Bo somnat låg vi på en filt i skuggan och bara hade det härligt med denna utsikt


Sen när det var dags att packa ihop så åkte jag  mot Södermalm och mötte upp Tomas och Andrea. En endaste liten bild togs, av Tomas, precis innan våra vägar skiljdes åt.

Mmm vilken Beautyqueen jag är…
Det var en trevlig och glassig stund vi hade tillsammans. Det är så kul att få möjlighet att träffa så härliga människor genom denna lille blogg!

Sen bar det iväg mot min tvillingsyster där jag lagade tortellini med mojja för att utfodra henne. Alltså pasta med mojja är min favvo! Denna gång var det med smaksatt créme fraishe, champisar, vitlök, romanticatomater, ärtskidor (heter de så?? De här gröna platta krispiga sakerna?), ruccola och parmesanost. Snabbt och gott. Och sen lite violgodisar och chokladfingrar innan det var dags för mg att ta bussen hemåt. Och på vägen från bussen smet jag in på mitt hemliga smultronställe och tog taberas. Och sen precis när jag plockat hela handen full av smultron så ramlade jag handlöst framåt i nedförsbacke :((((((( jag fattade inte, och fattar fortfarande inte, vad som hände. Jag bara ramlade. Alla smultron kastades såklart ur min hand så jag fick sitta på huk, gråtandes, och plocka ihop alla igen.


Tittar en noga på mitt vänsterben här så ser en röda märken som kommer bli fina blåmärken snart.

Åh jag tyckte så himla synd om mig själv! Så jag linkade hem och krävde sympati av Tomas. Och Snipp snapp snut så var den bloggvänliga dagen slut.

Och smultronen åt jag till frukost imorse med mjölk och grädde <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *