Hejsan hoppas små fjuniga tussisar. Hoppas helgen har treatat er fint! För mig har det i vanlig ordning varit upp och ner. Upp som en sol och ner som en pannkaka som Martin Suorra i Robinson 2004 sa. Här kommer en liten sammanfattning av några av mina ups and downs

oM7rZ8 on Make A Gif, Animated Gifs

Upp

– Att jag beställde min nya telefon <3<3 byebye iphone 4s med cirka 10 minuters batteritid och ett års tänketid innan det ens går att låsa upp den, helo iphone 6 och skarpa bilder och möjlighet att gå hemifrån utan laddare.

– Tjejkvällsmyset i fredags <3<3 Det var så mysigt och trevligt, inte alls som tjejkvällarna i min ungdom, när min kompis tvingade mig att hyra nattbuss 807 VARJE GÅNG annars gick hon hem…..

– Dagens julgransplundring hos Tomas mamma och pappa med pizza och ”lotteri” där en får ett nummer på en lapp och så får en ta saker i den ordningen som lapparna anger. Jag kom över en underställströja, en funktionsfleecetröja, blommor och kolasnören!

– När Tomas tittade på vårt skafferi och sa ”usch här ser det ut som att någon nyst ut en massa choklad” och jag kom på att jag stod precis där imorse med choklad i munnen och nös en stor nys. Hahahhaa. Typiskt mig mvh äcklot.

– Gårkvällens födelsedagsfest med 70-talstema (mer kommer om detta i ett eget inlägg snartt).

Ner

– Jag har fått något konstigt munsår på min överläpp :””((( känner mig så himla ful med munsår.

– Vänner som sviker *EmO GiRl 14 åR*. Nejmen alltså jag kan bli så ledsen av vänner som på olika sätt beter sig illa. Jag blir väldigt berörd och kan inte välja att slå det ifrån mig eller att liksom inte bli ledsen.

– SNÖSLASKET FY FAN!!!!!!!!!

– Att det inte går att lägga in bilder i bloggappen pga något bajsigt teknikfel jag inte begriper mig på eller kan göra något åt. Detta gör ju att bloggandet blir SÅ JOBBIGT och omständligt och opeppat. Och det är ju tråkigt att det känns tråkigt liksom.

– Planer som inte blir som planerat, vilket jag inte kan gå in på mer pga många människor som är inblandade i det osv. Men det är jobbigt när saker inte blir så som jag vill och hoppas, men det inte ligger i mina händer heller att hantera det. Väldigt luddigt men ja..jobbigt för mig.

– Känslor av ledsamhet för andras skull som jag inte kan slå ifrån mig och som ger min ångest.

 

Japp det var väl lite det som helgen bjudit på. En blandning av sött och salt och surt och beskt och umami.

2 comments on “Bra och dåligt med denna helg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *