Idag såg jag på Facebook att en bil som stod parkerad på samma ställe som vår hade blivit vandaliserad under natten. Smått panikslagen tog jag mig hem för att se om gamla Elgen hade gått samma öde till mötes. Jag såg framför mig hur jag skulle finna platsen den var parkerad på tom och därmed inte kunna köra ner till Öland i sommar. När jag kom dit möttes jag dock av den här skönheten helt oskadd. Eller oskadd och oskadd… i samma skick som när jag parkerade igår.

Oavsett skick på bilen hade jag bestämt mig för pizza till middag. Det är det fina med pizza, det går både att fira och sörja med!

Och eftersom Yrsa är borta ikväll och HBO Nordic äntligen har fixat Air Play så blir min plats här för aftonen. Med röven i soffgropen, med en katt på magen och HBO-serier på tv:n!

1 comment on “Bra vid både sorg och firande!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *