Okej hörrni jag har ÄNTLIGEN tagit min tumme ur röven och börjat plita på det där bröllisinlägget som jag utlovat att jag ska skriva och som så många har frågat efter (jo faktiskt). Det har känts så otroligt jobbigt för att det är SÅ mycket som ska tänkas igenom, processas och skrivas ner, så därför har jag dragit ut på det så här länge. Men så kom jag på ett genidrag! Jag kan ju dela upp allt i flera inlägg!! En är ju inte född i farstun hörrni utan på BB. Jojo. GENI! Och då kändes det plötsligt mycket mer hanterbart.

Så detta kommer att gå till som följande: jag kommer att göra det hela till en bröllopsinläggsföljetong bestående av ett, i detta nu, obestämt antal inlägg. Men det jag har tänkt är att det ska vara ett inlägg som behandlar planeringen, ett som handlar om upptakten (och då menar jag det som skedde typ en vecka innan själva bröllopet), ett eller fler om själva dagen D (detta är lite beroende på hur övermäktigt detta inlägg kommer kännas, eventuellt delas detta också upp i förberedelser, ceremoni, middag och fest…typ) och så ett avslutande och sammanfattande om tankar nu efteråt, hur mycket vi betalade för olika saker osv.

Hur låter det? Hoppas bra eftersom jag redan börjat skriva på inlägget om planeringen. Och är det något speciellt ni önskar veta mer om på temat bröllop så kommentera eller mälja oss så ska jag försöka få med det också!

924989_1496723770539836_1590391181_n

6 comments on “Bröllopsföljetongen”

 1. Jaaa, uppdelat i många inlägg = mer för oss att götta oss en längre tid! mvh hon som insett att t ex bingewatcha inte alltid är lika najz. fast ibland såklart.

   • Tjoho, här slänger jag mig in som ett äkta kommentarsfältslexikon :)))) Binge-watching är ungefärligt på svenska att ”hetskolla” på en tvserie. Dvs beteendet där en avstyr alla andra aktiviteter för att istället plöja serien en fastnat i (och låtsas nu inte som att du aldrig har gjort det för då mår jag dåligt!!). Har till och med en egen wikisida; http://en.wikipedia.org/wiki/Binge-watching.
    Allt för mig /over ’n out*

    • Ehhh…om jag har fastnat i en tv-serie och struntat i allt annat?!?!??! Kan till och med ha råkat sjukanmäla mig från jobbet någon gång för att kolla serie…..ehehheheeeeee (obs var ung och dum obs). Aha men ok då fattar farfar lite bättre det där med binge-watching. Tack för att du tog dig tid att bilda mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *