Hej hallå. Såry igen för frånvaron, men jag jobbade natten till idag också, och även om jag både slutade tidigare och det gick smidigare att komma hem så kom jag inte till ro när jag hade lagt mig och det tog ett tag för mig att somna. Så jag sov rätt länge imorse för det gick verkligen inte att dra upp mig.

Efter att jag gått upp gjorde jag mig snabbt iordning för att åka in till söder och beyond retro och spana på bröllopsklänningar. De har ju en weekend med bröllistema i butiken på zinken så jag tänkte kolla utbudet och om jag skulle hitta någon bättre och finare än den jag har.

20140328-162547.jpg

Jag provade ett tiotal olika skapelser men ingen föll mig riktigt i smaken, antigen var det snittet det var fel på eller så var det längden eller så var de för små. Men det var kul att testa lite bakelser.

20140328-162531.jpg

Något jag köpte var dock ett par mamelucker och ett linne som jag ska ha under min klänning så att inte hela kyrkan får spana in mönstret på mina underkläder.

20140328-162554.jpg

Eller ska jag kanske skippa klänningen helt och baka köra på denna stil kanske?

För den som vill shoppa en bröllisklänning är det i alla fall ett tips att gå till beyond retro zinken, det fanns apmånga olika fina klänningar (de som syns på bilden är verkligen inte alla…typ bara hälften och kanske färre ändå) till bra priser. Jag tror att den dyraste prislappen jag såg var några tusen, och i bröllisklänningssammanhang är det ett KAP har jag förstått.

Åhhhh nu har jag typ hela mig utfitt klar alltså? Känns pirrigt för det blev så på riktigt plötsligt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *