Gawd, fest igår igen och nu är jag typ död.

Jag jobbar på ett bröllopsinlägg, men först får ni den sång min familj (mamma, pappa, syster och bror och en inflikare av min brorson) sjöng för oss på bröllopsfesten! Jag tror minsann att den drog hem de största applåderna och jublen på hela dagen. Eftersom det är en bild så går det ju inte att klicka på länken i den, men om ni gärna vill spana in Brasses version så kan ni klicka HÄR istället.

PS, jag garvade hela låten under festen, men idag när jag läste den fällde jag ett par tårar istället. Fint asså!

Brollopssang-1

Brollopssang-2

2 comments on “Bröllopssång från min famij”

  1. Ja den var verkligen så fantastiskt bra! Helt fantastiskt bra påhittat och superimponerande framförande! Hälsa dem det, allihop!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *