När jag vaknade idag såg jag att Burger Bros, alltså de som serverade vickning på vårt bröllop, skulle spela in en reklamfilm. I samband med det delade de ut 150 burgare gratis! Eftersom jag ändå skulle in till stan och det är en vecka till lön den fattigaste månaden så tänkte jag ”toppen!” och åkte dit.

När jag kom dit blev jag överraskad för de hade en ny truck! Den hade de fått igår så de var jätteglada. Däremot var inspelningen lite försenad, men jag fick en burgare i alla fall! Den allra första som stektes i den nya trucken. Hur jag någonsin ska kunna toppa det här vet jag inte. Det går nog inte. Jag kommer minnas det på min dödsbädd när jag inte längre minns vad jag heter.

IMG_8136.JPG

Jag åt burgaren på språng för jag hade en samlar-glögg att ta mig till.

IMG_8135.JPG

IMG_8134.JPG

Samlar-glögg innebär att ett gäng Star Wars-samlare ses och dricker glögg och tjabbar. Och byter och säljer lite leksaker också.

IMG_8139.JPG

Efter ett tag började vi leka med andra saker. Som den här äkta gamla riddarhjälmen till exempel som Fredrik satte på sig.

IMG_8140.JPG

Eller det här geväret som användes i filmen Starship Troopers. På riktigt i filmen liksom!

IMG_8142.JPG

Sen så fick vi alla en massa samlarsaker på oss och så… ja.

IMG_8146.JPG

Nu ska jag titta på förra avsnittet av Girls. Jag förväntar mig en redig rövslickning med tanke på snacket jag hört.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *