Okej, nu har det bruna från spraytanningen lagt sig lite…NOT!

Hahahaaahaha! Jag känner mig helt freaky, och snart måste jag ta mig från kontoret ut på stan också. Det lockar ju inte direkt. Grejjen är ju också att jag inte får sminka mig något så då tycker jag att jag ser ännu skummare ut. Det kunde jag ju ha tänkt på tidigare kanske ni tycker nu, men det gjorde jag inte!

En annan kul grej är ju att jag ska hem till min vän för att prova klänningar, det kanske inte hon känner sig sjukt bekväm med i och med att jag luktar gubbe och brunutansol och färgar av mig en smula. Tjoho!!

Inte nog med det, sen ska jag på uppstyrd middag. I MITT ORANGEA OSMINKADE FINNIGA ANSIKTE!

Haha. Toppen.

(jag vet inte var den kommer från, den florerar på the world wide web)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *