Bild 2015-06-30 kl. 16.46 #4

Vinkelivink nu åker jag från stan och ut i skärgården för lite kollojobb, igen. Jag har packat cirka jättemycket för mycket men skyller på att jag ska direkt till Öland sen efter och att jag inte vet hur vädret kommer bli. Jag har verkligen packat för alla olika väderlekar.

Jag längtar så otroligt mycket efter att komma till Öland, det är inte klokt. Jag hoppas på solsken och värme varje dag, så att det blir precis en sån vecka som jag är van vid. Nästan alla år jag varit på Öland har det varit toppenväder. Och så ska jag bara få vara med min lilla tjompilompi och hans familj och relalalalaxa. Men som sagt, först en liten veckas kollojobb som säkert också blir bra.

Jag kommer säkerligen vara dålig på att blogga under denna tid, i alla fall under denna första vecka. Då kan ni ju följa mig på instagram istället om ni inte redan gör det. Yrsaandree heter jag där, och så har jag skaffat Periscope också så följ mig där med vettja, även om jag inte är så jätteaktiv där för det känns så himla nytt och läskigt. Jag heter Yrsaandree där med tror jag.

PUSS på er alla som fortsätter titta in här <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *