Bild 2014-11-27 kl. 19.53 #2

Aajaj har bränt mig så innåt på tungan när jag smakade på min karamelliserade lök innan (alltså varför serverar inte fler ställen karamelliserad lök??!?!? På pizza exempelvis är det helt PÖRF). Himla tråkigt eftersom det gör så ont. Någon som har något tips på hur jag kan hantera detta?

Nu ska jag slänga på mig mina ridkläder som ligger på vardagsrumsgolvet efter gårdagens ridning. Igår gick det tyvärr inte så bra, jag hoppade i en ponnygrupp och kände bara att det inte funkade. Att jag liksom inte riktigt hade någon känsla, alltså jag kände ju en massa men jag hade inte någon feeling. Så jag hoppas att jag tar lite revansch idag och briljerar längs med fyrkantsspåret. Önska mig lycka till! Det är i och för sig inte hoppning idag utan dressyr men potato potato.

1 comment on “Cause I’m burning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *