Hörrni det är tur att jag har ett jobb så att jag får komma lite hemifrån såhär i hemtentetider. Jag har så lätt att fastna helt framför datan annars och jobba extremt ineffektivt men ändå sitta hela dagarna långa. Förvisso jobbade jag helt ineffektivt under dagen idag trots jobb men eftersom jag skulle jobba kunde jag inte sitta hela dagen och kvällen utan tvingades att ta på något en kan visa sig ute på stan med och lämna datorn och tentan därhän. Lite stressigt att inte kunna foka tenta men ändå rätt skönt att hälla upp kaffe och sälja choklad istället. Hjärnan får en andningspaus och plötsligt känns inte tentan lika jobbig längre.

En till härlig sak med att åka och jobba var resan hit. Alltså det var ett helt sjukt fint ljus vid fyra!

IMG_7688.JPG

IMG_7705.JPG

IMG_7689.JPG

IMG_7713.JPG

IMG_7716.JPG

Idag inviger jag mina nya byxor från monki, som ser ut som en gardin, och jobbar på att övervinna kroppskomplex. Jag vill ju verkligen inte ha sådana, och jag vet att det är ett hittepå egentligen som pressar oss alla till att vilja passa in i normen genom att köpa på oss saker som gör oss snyggare, operera oss, mixtra med vår kost osv. Och bakom alla komplexiga människor står något företag och tjänar storkovan av vår strävan. Så, jag vet det men ändå finns komplexen där. Men för att försöka skita i komplexen och kanske komma över dem en dag så har jag på mig byxorna även fast jag kan känna ”nääääeejjjj” när jag inte ser ut som reklambilden för dem. Jag tycker ju att de är fina så då försöker jag intala mig att det helt enkelt får vara bra så.

IMG_7719.JPG

IMG_7725.JPG

Nu ska jag återgå till kaffandet och sådär. Todeloo.

PS sorry för himla splittrat inlägg, det blir lite så när jag bloggar från mobilen.

3 comments on “Ceci n’est oss une rubrik”

  1. Så himla tjusiga braller! Här är det en till som kämpar för att inte påverkas av konstiga ideal. Så tråkigt att en fortfarande gör det. Heja, kämpa!

    • Tack! Både för komplimang om brallan och om hejaropet! HEja dig med. Vi får försöka komma ihåg att det inte handlar om oss utan om en miljonindustri.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *