Eftersom jag tyckte det skulle firas att Yrsa äääääntligen är färdig lärare (ja, om hon klarade tentan då men man ska inte hänga upp sig på småsaker) så bestämde jag mig för att jag ville bjuda henne på middag på Ljunggren. Fast det är årets fattigaste månad och jag har gjort slut på min lön för länge sedan. Jag stoppade in mina smutsiga små fingrar på sparkontot och ba ”komsi komsi mina surt förvärvade slantar”. Vet ni förresten att Yrsa trodde det hette ”surt fördärvade slantar”? Jajävlar.

På Ljunggren får man alltid sådanahäringa edamamebönor innan maten. Möms.
IMG_8041.JPG

Här är hon, lärarn.

IMG_8043.JPG

Jag firade också något nytt. Ser ni vad?

IMG_8057.JPG

Vi kom fram till att efterrätterna, om än goda, inte var vädra sitt pris nu i pengakristider, men det gjorde inte så mycket för Yrsa tycker mycket om äppelpajen på Donken också. Ha! Jag kan inte minnas när jag var på McDonalds senast, men det var precis som jag mindes… Varför går folk ens dit?

IMG_8061.JPG

För äppelpajen så klart! Så måste det vara. Själv åt jag en mjukglass med kolasås som smakade exakt så artificiellt som en mjukglass med kolasås kan smaka på McDonalds.

6 comments on “Celebrate Good Times C’mon!”

  1. Trodde också det hette fördärvade!!! OMG HJÄRNAN SPRÄNGS. Ungefär lika mycket som när jag var totalsäker på att man skrev resturang och inte restaurang fram till i höstas…..jag fyller 23 snart… Hehe ops.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *