För att lätta upp stämningen lite inför valet nu i samband med allt fokus på Nuon-affären har Centerpartiet tagit efter F! och släppt en ”platta” som de säger för att vara down with the kidz som röstar på… Wahahahaahhaa, ja jävlar. Det finns ju inga kids som röstar på Centern, vem försöker jag lura!?

Det är jag som hittat på allt! ALLT! Men det skulle lika gärna kunna vara Centern. Låt oss låtsas att det är Centern. Eller hela Alliansen för den delen. Så säger vi. Vi börjar om!

För att lätta upp stämningen bla bla bla Nuon bla bla bla har Alliansen tagit efter F! och släppt en ”platta” som de säger för att vara down with the capitalist kidz. Jag är inte helt säker här, men jag tror de kan nå sin målgrupp ganska bra faktiskt!

maud-philipsson2

För att ni ska slippa lyssna har jag plågat mig igenom en refräng. Så här lyder den:

 

För vi ska chansa med Nuon,

hellre kol än vind och vatten

Och sen hoppas att det inte går

åt helveteeeee

För vi ska chansa med Nuon,

spela rysk roulett med skatten,

Vi ska sälja ut, tills allt tar slut,

för stateeeeen

 

Stort tack till min pappa för inspiration till detta inlägg och till min bror för skivomslagsinput och texthjälp!

 

9 comments on “Chansa med Nuon”

            • Gah! Det är ju så lurigt med ironi i textform. Men då är den första kommentaren återigen den bästa någonsin och den andra är sådär och den tredje bra för att den redde ut alla frågetecken. Ja, jag tycker att alla som inte beter sig som idioter eller som skriver något som jag faktiskt har något att säga om förtjänar ett svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *