Denna dag började med kattmagemmys imorse och nu är det kattmagemys igen. Himla mycket MYS hörrni. Vi har en ny soffkudde förresten som ni ser här, den gröna alltså. Den kommer från HM home.

Här i soffgropen har jag landat efter en dags jobb. Jävlarr hörrni vad härligt det är att komma hem och kunna ta det lite lugnt och göra inget speciellt alls, men att det fortfarande är ljust ute och känns som dag. Vi har öppnat balkongdörren och hör fågelkvittret och får in frisk luft som luktar vårigt och underbart. Livskvalitet <3<3 Jag har också börjat piffa lite ute på balkongen och ska fortsätta imorgon. Det känns så fint. Idag ska jag också till stallet för första gången på två veckor eftersom jag var sjuk förra gången. Åh så himla peppad är jag! Jag ska åka extra tidigt också tror jag så att jag hinner umgås riktigt mycket med pånysarna! Jag hoppas på ett ridpass som känns riktigt riktigt bra. Där allt liksom flyter.

Just precis i detta nu känner jag mig glad och det känns så himla skönt att vara oprovocerat glad. Det har verkligen inte hänt något speciellt idag att vara glad för, men ändå känns det så. Åh jag vill bara hårt hårt greppa tag i denna känsla och tvinga den att vara kvar, det är ju såhär det borde vara tycker jag. Att grunden liksom är glad, inte att grunden är ledsen så som det känts så mycket senaste tiden.

TJOLAHOPP på er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *