Det har varit rätt tyst här ett tag men hjärnaktiviteten och orken har inte funnits till i bröllisplaneringsbonzanan. Men nu är det över och vi är gifta?!?! Känns ju helt overkligt. Det var en underbar dag och vi gick och la oss vid typ halv fem-fem pga festande som aldrig ville sluta. Kolla på instragram på yrsaandree eller t_bone om ni inte gjort det ännu vettja om ni vill kolla.

Nu är vi på väg mot en dagenefterbrunch på marre levvan som vi ska avnjuta tillsammans med några vänner och jag har glitter kvar i håret från igår och allt känns så fint <3 20140608-135604-50164423.jpg

12 comments on “D-day plus 1”

  1. Jag tittade på insta under gårdagen och i morse. Alltsååååå har aldrig sett något finare!! Helt amazing. Ni var så fina och allt såg så jävla ljuvligt ut. Om det var hälften så underbart som det såg ut måste ni haft den bästa dagen i era liv. Stort grattis!! 😀

  2. Grattis!!! Vi vill ha en utförlig redovisning av er båda från a till ö! Med känslor, anekdoter mm!

    Och MASSOR MED BILDER! 🙂

  3. STORT STORT grattis!! Jag har kollat bilderna på insta, och vet ni jag blev så himla rörd!! Blev liksom överraskad över den varma känsla jag fick då jag aldrig träffat er, men det känns ändå som att jag känner er pga. bloggis. Och jag älskade glittret, jag vill ha glitter, massor av glitter!

  4. Grattis!! Allt såg verkligen toppfint ut! Och instämmer med tidigare kommentarer – utförlig redovisning önskas! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *