Tjena hejsan hallå alla tack som fans. Fattar ni? Tack som fan-fans, fast i ett. Ja hej i alla fall. Internet här är rätt så knackigt, på vårt rum är det nästan obefintligt och ute i restaurangen är det lite internetmodem 1998-style. MEN här offrar jag mig och kommer med en liten uppdatering till er ändå. Kan också vara så att jag är alldeles ensam och har en hel dag av ensamhet framför mig och att jag är lite sällskapssjuk….

Igår var vår dag 1 här, och en dag som vi alla var så otroligt bombade i huvudet eftersom vi var trötta vrak som knappt sovit. Jag började ju dagen här med att inte sova på rummet, utan äta en frukost vid vattnet. Då var det lite molnigt och regnigt i luften och dagen verkade bli rätt dassig rent vädermässigt. MEN så sprack det upp nästan direkt efter att jag ätit frukosten och mellanlandat lite på rummet. Tjoho! Då gick vi iväg till vårt grannhotell där två kompisar bor och la oss på solstolar och njöt av värmen! Jag i skuggan i vanlig ordning. 

   
   

Efter att vi legat där ett tag (och jag tagit årets första dopp efter att en annan besökare bedyrat för mig att ”it’s all right no worries” när jag stått och fegat lite i det ändå inte jättevarma vattnet) så blev vi hungriga och gick mot vår restaurang och åt en lunch och tog en semesterdrink

  
   
 

Inget fel på denna utsikt……….

  
Och inget fel på denna tillvaro <3

   
 

När vi ätit vår lunch gick vi på en promenad i omgivningen för att köpa lite vatten och andra förnödenheter.

  
Efter att vi hittat en affär och handlat en massa viktigheter och svettats 100 liter svett så gick vi tillbaka till vattnet och la oss på däcket vid vårt hotell och solade och badade. Så härligt! Då hade också Erik och Nil kommit till vårt hotell, alltså de som ska gifta sig och är anledningen till att vi är här. Prisade vare dom!

   
   

Sen när solen inte värmde lika mycket längre och klockan slagit 6 (och jag hade hunnit somna till lite under min fouta på ett mycket angenämt sätt) så drog vi oss in på våra rum för dusch och påklädning. Mycket behövligt för denna nudelskalle som får nog lockigt hår av sötvatten och verkligen inte behöver saltvatten för att få lite volym.. 

Vi möttes upp efter dessa nödvändigheter och åt en gemensam middag på en resturang bortåt på stranden vi valde pga att den såg mysig ut, men detta har jag tyvärr ingen bild på. Det är så otroligt trevligt att ha en massa människor att semestra med tycker jag! Jag vill att alla semestrar ska spenderas med en större grupp av människor. 

Nu ska jag fortsätta min ensamtid på en solbädd vid det kluckande vattnet. Hoppas ni har det fint!

2 comments on “Dag 1 i Turkiet ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *