Godmorgon solstrålar! 

Igår skojade jag bara när jag sa det där om lacket och cheeseburgarna. Egentligen så skulle vi bara ut och äta på ett hemligt ställe. Jag tog på mig nya finstassen och åkte med gott mod till Östermalmstorg och släntrade in på ”Zink” som den världsvane innerstadsmänniskan jag är. Väl inne blev vi informerade om att potatispurén var slut. Det första jag gjorde efter det var att beställa potatispuré. Världsvan….eeehhhh???

Vi åt en finfin middag, puréfadäsen till trots, som avslutades med en massiv creme brulee som la sig som en len gul klutt längst upp i magen.

Tomas är så gölli mot mig!!!!!

Och här kommer det modebloggiga inslaget: OUTFITTEN!!!

Den nya finfina klänningen, världens finaste spetskavaj  och de äckligaste mest stinkande conversen i staden. Taadaaa!!!

(varför knyter jag min näve när jag ska vara söt på bild????)

Nu ska jag i alla fall snart på denna dags första äventyr, något okänt i hotellets lokaler! Spännandeee!!!

Vi har redan varit och ätit av den ohyggligt stora och goda frukostbuffén, som ackompanjerades av 10 skrikande barn, och läst dagens tidningar som riktiga vuxna människor. Världsvanheten kom tillbaka! Som ett trollslag!!! Det var en himla god frukost och det är alltid trevligt att inte själv behöva koka ägget eller grädda pannkakan. Den goda frukken överskuggades dock lite av tidningsinnehållet. Det står himla mycket om allt hemskt som hänt i Norge fortfarande och det är inte så att jag inte tycker att det ska skrivas om det, men jag har otroligt nära till gråten. Det gjorde att jag satt där i den stora matsalen, åt min macka och saltade osten lite extra med mina små tårar. Det är så oerhört hemskt alltihopa. Men skulle jag inte tycka att det var jobbigt att läsa om sånt här så skulle jag inte heller vara en människa som jag vill vara, så ledsamheten får helt enkelt finnas med den också.

Så nu går jag och lilla ledsamheten tillsammans med förväntansfullheten på äventyr!!

1 comment on “Dag 2 av den bestah weekenden”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *