Idag tyckte vi att vi skulle få lite sovmorgon, och när jag vaknade tyckte jag att vi kunde få lite till. Fiffigt eftersom Yrsa inte vaknar om man inte tvingar henne, så jag kan liksom bestämma helt själv.

När vi latat oss lite till var det dags att räkna våra slantar för att se om vi skulle kunna överleva den vecka vi har kvar här. Yrsa var räknekapten.

IMG_4926.JPG

När hon var klar gav hon mig det här och sade att det tyvärr var hälften av allt vi hade kvar.

IMG_4936.JPG

Jaja, hon är ju trots allt min fru så jag får väl lita på henne då.

Eftersom vi hade en brunch-dejt inbokad klockan två ville vi inte vara mätta då, men eftersom vi också var superhungriga tog vi en promenad till ”Konditori” för en latte och en croissant.

IMG_4994.JPG

IMG_4995.JPG

IMG_4997.JPG

För att sedan gå bort lite av mättnaden strosade vi runt i butiker. Jag gick in här och köpte lite samlarkort till en kompis.

IMG_4996.JPG

Fem i två placerade vi oss utanför brunchrestaurangen. Eftersom vårt sällskap var en bloggläsare och vi inte visste hur hon såg ut fick alla som gick förbi en… obehaglig, frågande blick.

När klockan var kvart över började vi gå fram och tillbaka genom restaurangen för att liksom visa upp oss om det kanske var så att hon gått in utan att se oss. Det var några som såg ut att kunna vara svenska, så dem gick vi förbi lite extra tydligt.

Halv tre kände vi att det här var underligt. Tänk om det hade hänt henne något. Jag pep iväg till en plats där vi hade wifi för att kolla mailen, men där fanns inget besked. Vi beslutade oss för att eftersom det kan bli jobbiga förseningar i tunnelbana och så så skulle vi vänta till tjugo i.

Arton i tre kände vi att det nog var bäst om vi beställde, så det gjorde vi. Men vi fortsatte att spana.

IMG_4998.JPG

Hade hon kanske kommit förbi, tyckt att vi var fula och vänt på klacken?

Vi åt våra mackor men kände att något saknades…

IMG_5003.JPG

IMG_5002.JPG

Halv fyra lämnade vi restaurangen för att gå hem. Vi fortsatte leta hela vägen och väste ”Anna?” i örat på alla vi passerade, men hon var ingenstans.

IMG_4951.JPG

Hemma skickade jag ett mail för att kolla så att hon mådde bra och inte hade varit med i en olycka eller något. Vi diskuterade olika möjliga upptåg för kvällen, men eftersom vädret såg så trist ut valde vi till sist att vi skulle köpa en massa gottis och kolla på två avsnitt Paradise Hotel i sängen. Sagt och gjort!

Till middag åt jag rester från igår och Yrsa nåt vegetariskt hopplock hon styrde upp i affären.

IMG_5001.JPG

Vi lade oss sedan i godan ro för att gotta ner oss i Paradise Hotel, men när vi skulle starta det möttes vi av ett meddelande om att programmet var blockat från att visas från vår ”geografiska position”. ”Dumheter”, sade vi, för vi hade ju tittat på det i måndags. Vi försökte igen, och igen, men samma svar. ”TV3 ÄR HELVETES JÄVLA RÖVHATTAR!” skrek jag, helt befogat.

När jag lugnat ner mig valde vi att titta på Netflix istället. De är nämligen inte rövhattar utan erbjuder ännu bättre utbud här borta i Amerikat. Vi beslutade oss till slut för att se Can’t Buy Me Love. Till den åt vi vårt gottis och försökte dricka den här läsken. Den smakade som flytande marshmallows och vi pallade ungefär tre och en halv klunk.

IMG_4993.JPG

Men Anna då, vad hände med henne?

Hon hörde av sig med en mycket bra förklaring kring vad som hade hänt, och hon hade kommit till restaurangen typ nån minut efter att vi gått därifrån. Vi gör ett nytt försök på söndag morgon, så håll tummarna för det!

I morgon ska vi gå på matmarknad igen och sedan har vi planerat att äta middag med en annan bloggläsare… vi får väl se…

2 comments on “Dag 23, de va de”

 1. Hej!
  Lite galet (om man missar att inlägget är under kategorin resor) att 04:51 läsa ”Idag tyckte vi att vi skulle få lite sovmorgon, och när jag vaknade tyckte jag att vi kunde få lite till.”. Hahaha.
  Tack för er blogg (!) och en intressant inblick i ert liv. Fasen vad grejer ni hittar på hela tiden på den här resan förresten. Hoppas ni tar någon slödag också så ni inte kommer hem helt slut. 🙂
  Allt väl till er!

  • Haha, ja bloggen tror ju att vi är i Sverige fortfarande. Korkade blogg.

   Vi har haft det ganska lugnt de senaste dagarna, så det vi kommer vara mest slut av är säkert jetlag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *